• 瀏覽: 59,106
  • 回覆: 365
  • 追帖: 3
+17
大陸淫有隨街疴....

.
引用:
原帖由 涷檸茶走甜 於 2017-10-23 04:59 PM 發表
你有張良計 我有

食客收 $20蚊, 非食客收 $40蚊

又話不外借,又話收廿蚊

所以話…香港屎坑好落後,衰個台彎、日本…

咩都要錢

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2017-10-23 21:32 發表
除非學外國有D城市,規定食店免費提供洗手間方便人
邊個城市有咁既規定?

係政府唔起多啲公廁 清潔又唔夠密

講真 人地做生意 比你班唔幫親既人用到核核突突
女廁經常有紅海 m巾四圍痴 廁所成日比人踩到歪左爛左都有
有人屙屎根本都唔係對住個窿黎屙 屙落個板到
清潔費 維修費邊個比?

民主歐洲借廁所要比錢,比較民主

引用:
原帖由 it001 於 2017-10-23 01:16 PM 發表
揸住盤歺,望住保險經紀,學生哥,玩13張,而自己又冇位坐,邊個俾人情味我?
哈哈~啱啱想打就見到你講咗,就係呢d“人情味”觀塘深水埗通宵仲大陣味…坐得唔夠遠都聞到(唔係歧視,不過食係影響胃口)

引用:
原帖由 terryleung365 於 2017-10-23 02:37 PM 發表

新聞講百幾人,係你自己講幾百人...其實一日有幾多人用酒樓廁所(外邊人 + 茶客),根本無人知?又無統計過,係你講話有幾百人!
唔想外人用廁所,咪寫張紙話「酒樓廁所,不會外借!」一般正常人睇到都唔 ...
首先你要明白香港人特質,好多地方都寫明不準xx,最簡單衝燈/食煙~如果講咗就有人聽香港就唔洗咁多警察啦

咁都收錢 咁吾好怪人周街大小便

引用:
原帖由 o2mini 於 2017-10-23 12:06 PM 發表
人地打開門做生意, 絕對有權對不幫襯又佔用自己設施的人收費!
全個深井得佢一間酒樓做獨市生意,真係有權賺盡!

引用:
原帖由 june飛霜 於 2017-10-23 12:07 PM 發表

麥記坐廁長期污糟邋遢,臭味多個人情味!
吾好話廁所,佢哋好似老馮預個客執枱,精簡人手到得一個人,搞到長期有陣臭味

支持酒樓 ,私人地方,廁所只給予食客使用 , 外人收費 ,合情合理

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]