• 瀏覽: 24,916
  • 回覆: 294
  • 追帖: 2
+14
引用:
原帖由 dom2003 於 2017-10-23 08:52 AM 發表
兩家人都冇錢咁攪笑?!
毒果又唔捐?!!
rip。
毒果嘅責任喺攪分化挑撥呀 !
轉貼員幫手催化囉 !!

毒果黃絲幫下手喇!

引用:
原帖由 文敬鑾. 於 23/10/2017 08:25 發表
沒有婚紗、沒有鮮花,患血癌的佩儀在今年2月17日渡過不一樣的婚禮,與她訂盟誓的丈夫阿然沒理會能否天長...

http://static.apple.appledaily.com.hk/images/e-paper/vdo/20171022/720pix/1508675108_0ad0.jpg

而家 ...
開始轉移,都好難控制
換過四種化療都唔得
真係要認命,癌症這科冇話醫得好
今日出到院唔代表聽日唔會復發
醫癌40萬好少數目
都唔知有幾多人係無錢買藥而失救

毒果?
咁大個人無買保險?

引用:
原帖由 文敬鑾. 於 2017-10-23 08:25 AM 發表
沒有婚紗、沒有鮮花,患血癌的佩儀在今年2月17日渡過不一樣的婚禮,與她訂盟誓的丈夫阿然沒理會能否天長...

而家 ...
點解40萬?邊間醫院?要公開個洗費先

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 01:25 PM 發表

大少奶姐大前年試過~系香港最top間醫院做切割╱化療~之後佢仲被昆做左三十次電撃~有癌身體體質已夠差...仲要甘虐待~好在癌版d師兄姐教用花生衣水抵抗d毒藥........

要昆真系要幾十萬.....
我唔多信公院會咁貴,40萬點都要有個價錢表

四十萬都要問外人拎?

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-23 01:00 PM 發表

望都咁望喇!佢捐咗廿萬咁多呀!
咁..吾咪怪錯咗佢!但唔見佢〈貼〉張
〈收條〉上嚟喎,係唔係佢掛住〈抽水〉
無時間呢?〈樓主〉暫停抽水,貼張
〈收條〉讓大家開開心!
師兄,請容我講次大話。。。。樓主係點的人,你我心知肚明啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]