• 瀏覽: 24,926
  • 回覆: 294
  • 追帖: 2
+14
妳唔 CLICK,有好多人無飯開啦。
不過我都唔會 CLICK。
引用:
原帖由 yifeifei2 於 2017-10-23 09:04 AM 發表

咪呃鳩人 click 毒果內文啦
係有心嘅,你咪貼埋出嚟囉

引用:
原帖由 文敬鑾. 於 2017-10-23 09:21 AM 發表

我捐黎又唔係同你交代
1叉野以為大起人都onL9
最奇怪係你睇死淫鄭唔會認頭
肥佬黎比陳日君都幾千萬 搞反政府反大陸 不如做個大慈善家拎出黎幫人好過啦

我有一個舊同學,幾年前要做手術,但手術費要20萬,佢當時無最後無做到。

宜家佢儲夠手術費同醫生講想做手術,點知醫生同佢check完同佢講佢個身體已經惡化到不宜做手術。宜家只可以用藥物控制,即係等死。

其實呢d個案香港真係唔少,我唔係唔同情嗰位女士,但點解佢有事就要其他人幫?佢條命矜貴d?

慘劇

引用:
原帖由 文敬鑾. 於 2017-10-23 12:11 PM 發表

咁你不如次次去搵李+x啦
我出條帖你地唔L捐咪過主囉
又係度rip又屌毒果
全部不L知所謂
李嘉誠一直有做喎

引用:
原帖由 柳.吟.情 於 2017-10-23 12:08 PM 發表
我有一個舊同學,幾年前要做手術,但手術費要20萬,佢當時無最後無做到。

宜家佢儲夠手術費同醫生講想做手術,點知醫生同佢check完同佢講佢個身體已經惡化到不宜做手術。宜家只可以用藥物控制,即係等死。

其實呢d個 ...
我認同你這一點,點解上報紙就重要點,其實有很多人也有需要

但這天收到她爸爸的一封信
信裡面說血癌已帶走她
但覺得空虛的心仿佛已僵化
過去事像炮彈心中爆炸

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]