• 瀏覽: 5,112
  • 回覆: 63
+9
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 06:16 PM 發表

好好好...有冇佢fb呀??大少奶叫個侄用少少架文同佢解釋下....佢識少少咋.....
叫佢做網紅,又可以搵錢又可以表現

死乞兒抵撚死

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 06:21 PM 發表

佢話跟本上吾到!!

系喎∼何執葉個仆街冇入過北京境∼佢個仆街系邊玩fb搞習大??
本來就上唔到,你又話習大岩岩先禁北京但一卡兩號上到呀

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-23 06:21 PM 發表

佢話跟本上吾到!!

系喎∼何執葉個仆街冇入過北京境∼佢個仆街系邊玩fb搞習大??
你問下你個侄點解一卡兩號會上到啦咪再問佢發射站呀,小心佢比你激到嘔血

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-24 12:25 AM 發表

一卡2號都上吾到∼你估習大會否俾小明帶埋一卡2號返京等佢個仆街搖控香港班杏家產搞事??

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2017-10-24 12:23 AM 發表

跟本系上吾到∼兼何執葉個仆街冇入過北京境∼
阿大少奶我真係笑你又唔係唔笑你又唔係,無知唔係罪,話埋事實比你聽你都係唔肯信果下好野我一個人講你唔信,幾個人話你知又唔信,睇黎就算全香港人話你知你都一樣唔會信你根本就有病既其實你比少少勇氣去中移動問下已經知道事實你都唔敢,睇黎你只係識得上網,街唔敢去電話唔敢打仲成日幻想識呀習大其實精神病有得醫架,病向淺中醫啦

引用:
原帖由 brother21 於 2017-10-23 07:58 AM 發表
【新增Mr. Wally回應】穿着英國漫畫《Where’s Wally》衣裝的日本街頭藝...

大媽有身份証

新聞來源連結:
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20171023&s=6996647&a=57365126
班大媽做運動。佢反而來行乞喎。

連日本仔都過來乞,而家日本真係窮到咁燶

Call 城管,打到爆肛,以後就不敢來....

.
引用:
原帖由 apmichael 於 2017-10-23 05:35 PM 發表
唔好煩警察啦,直接叫入境處拉9佢違反逗留條件啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]