• 瀏覽: 35,887
  • 回覆: 286
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 laujay 於 2017-10-22 02:48 PM 發表
多謝公民袋,搞到香港犯罪率上升
呢次是港男強姦南亜女人呀!

南亞佬,都姦唔少港女啦。
宜家佢地被人姦一次,就鬼實咁嘈。
係台灣,一早殺晒外國人入侵。
台灣有本土合法殺外國人權利,知唔知呀!

引用:
原帖由 teabing 於 2017-10-23 05:27 PM 發表
我見唔少南亞女仔幾靚女,高鼻眼大輪廓分眀。
應該幾好砌,仲可以瘋狂咁插,大力插,暴力插。
插到D女跪地求饒,眼淚流哭,之後帶着姦笑的表情離開。

模仿當年一屯門色魔。

南亞佬,係你地刺激咗香港人政治神經底線,現在香港人要咁樣報仇,蔓延全港九。

引用:
原帖由 香港神仙 於 2017-10-24 02:18 AM 發表

模仿當年一屯門色魔。

南亞佬,係你地刺激咗香港人政治神經底線,現在香港人要咁樣 ...
點解香港會呢類人?!

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2017-10-22 03:55 PM 發表
印度唔係邊個姦就嫁邊個﹖
印度係比人姦果個去報警仲要比人拉埋。姦人果個完全無事。

係咪果d百度溝女,搞完講唔掂數,之後老屈強姦呀?

引用:
原帖由 James.Bond 於 2017-10-22 03:44 PM 發表

新移民廢青
你小心d講野,新移民大部分都係黃絲,因住佢地起你底

痴鬼線

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2017-10-23 05:53 PM 發表

你要記住
漢賊不兩立
南亞人不是賊,他們是泛民黃絲既好朋友、好兄弟

呢條仆街影衰香港人

引用:
原帖由 香港神仙 於 2017-10-24 02:18 AM 發表

模仿當年一屯門色魔。

南亞佬,係你地刺激咗香港人政治神經底線,現在香港人要咁樣 ...
正呀

引用:
原帖由 laujay 於 2017-10-22 02:48 PM 發表
多謝公民袋,搞到香港犯罪率上升
收黑金
任務係攪死香港

香港本地男
豬狗都不如

引用:
原帖由 香港神仙 於 2017-10-24 02:07 AM 發表
南亞佬,都姦唔少港女啦。
宜家佢地被人姦一次,就鬼實咁嘈。
係台灣,一早殺晒外國人入侵。
台灣有本土合法殺外國人權利,知唔知呀!
你唔去強姦番嗰個南亞強姦犯囉!做咩贊同攪無辜的南亞良民?咁同乞9人憎那個強姦南亞犯有咩分別?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]