• 瀏覽: 3,305
  • 回覆: 21
引用:
原帖由 超靚仔17 於 2017-10-22 03:28 AM 發表
?oh=c98954bb6a96b6a195df43c3f8c70e55&oe=5A6859C1
涼薄既野 真係。 咁你都笑得出。睇得出你真係好仆街
咁都俾你留意到

(轉自東方):

立法會3名議員,包括陳志全、梁國雄及李卓人在財政預算案提出修訂,削減消防處下年度開支。

夠犯民仆街?害死消防員咪呢啲冚家剷囉。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-22 06:54 AM 發表
(轉自東方):

立法會3名議員,包括陳志全、梁國雄及李卓人在財政預算案提出修訂,削減消防處下年度開支。

夠犯民仆街?害死消防員咪呢啲冚家剷囉。
點證明個消防員係因為冇錢而死??

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-10-22 07:25 AM 發表

點證明個消防員係因為冇錢而死??
消防處5個工會發聯合聲明,強烈反對立法會議員在財政預算案提出修訂,刪除消防處運作開支及個人薪酬全年撥款,以及刪除處方更換和購置的消防車輛等開支。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-22 09:30 AM 發表

消防處5個工會發聯合聲明,強烈反對立法會議員在財政預算案提出修訂,刪除消防處運作開支及個人薪酬全年撥款,以及刪除處方更換和購置的消防車輛等開支。
5個工會冇話冇錢會死噃

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-10-22 09:34 AM 發表

5個工會冇話冇錢會死噃
其實你啱,無錢唔會死。
無錢咪唔使改良裝備,唔使去救火,唔使訓練,唔使咁多消防員。

林鄭笑泛民,黃絲,
死賴係香港又唔敢反抗解放軍駐港。
笑三條仆街議員想拮消防開支又唔敢承認。

笑班網上黃絲夠廢。吹咁耐反咁耐都係得個吉。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-22 09:43 AM 發表
林鄭笑泛民,黃絲,
死賴係香港又唔敢反抗解放軍駐港。
笑三條仆街議員想拮消防開支又唔敢承認。

喺呢個場合笑就笑乜都唔啱啦

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-10-22 10:06 AM 發表

喺呢個場合笑就笑乜都唔啱啦
笑泛民,黃絲廢,相當合理。

引用:
原帖由 超靚仔17 於 2017-10-22 03:28 AM 發表
?oh=c98954bb6a96b6a195df43c3f8c70e55&oe=5A6859C1
涼薄既野 真係。 咁你都笑得出。睇得出你真係好仆街
樓主都算幾涼薄, 死人都要拎來抽水. 典型黃絲.

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-22 09:44 AM 發表
笑班網上黃絲夠廢。吹咁耐反咁耐都係得個吉。
又唔可以咁講,黃絲廢青,咁難得揾到張濕鳩圖咪由佢打J早眠早起囉,明天星期一,班黃絲廢青又要擔泥做估喱喇。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]