• 瀏覽: 3,122
  • 回覆: 16
+6
証據如下圖

調動180億美元,在世界各國搞政治動亂,超級變態。現在的歐盟已是索羅斯撒但教勢力

引用:
原帖由 watergame 於 2017-10-21 08:20 PM 發表
証據如下圖

調動180億美元,在世界各國搞政治動亂,超級變態。現在的歐盟已是索羅斯撒但教勢力
咁老公成幾萬億算是物?
佢都有資格叫撒旦!

引用:
原帖由 普陀山 於 2017-10-21 09:05 PM 發表

咁老公成幾萬億算是物?
佢都有資格叫撒旦!
根據sanctuary天一國憲法。李嘉成違背了此憲法。他是善或惡,大家有眼看

22. 國會須立法禁止控股公司或複合企業擁有複數不同業種的業務。
解釋: 這點有助制衡權貴同時獨佔並把持晒所有各行各業,使濫權,或借強勢限制競爭對手的發展,或做成地產霸權。

引用:
原帖由 watergame 於 2017-10-21 09:15 PM 發表

根據sanctuary天一國憲法。李嘉成違背了此憲法。他是善或惡,大家有眼看

22. 國會須立法禁止控股公司或複合企業擁有複數不同業種的業務。
解釋: 這點有助制衡權貴同時獨佔並把持晒所有各行各業,使濫權,或借強勢 ...
首都系邊度?
總書記是誰?
可以無資移民嗎?

引用:
原帖由 普陀山 於 2017-10-21 09:05 PM 發表

咁老公成幾萬億算是物?
佢都有資格叫撒旦!
索羅斯撒但教勢力用大量身家操控各國政治反Trump,成哥邊有得比

引用:
原帖由 watergame 於 2017-10-21 09:20 PM 發表

索羅斯撒但教勢力用大量身家操控各國政治反Trump,成哥邊有得比
我是話中共。

引用:
原帖由 watergame 於 2017-10-21 09:20 PM 發表

佢似個咸濕亞伯。今次又睇中個古董

奧地利總統知道索羅斯撒但教勢力大規模調動180億美元身家,在世界各國收買政客搞事反Trump,所以奧地利總統站在神方勢力反索羅斯撒但教勢力。
以下link是証據。
http://yournewswire.com/youngest-leader-george-soros/

這應該去超自然版嗎?

樓主妄想症好嚴重,應該按時食藥,唔好放棄治療。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-21 10:31 PM 發表
唔覆診邊有藥呀。
政府都唔做野!
應該強制覆診。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-10-21 10:31 PM 發表
你唔知索羅斯,默凱恩john McCain ,希拉利,奧巴馬,小布殊,歐盟,馬克龍,默黑耳,Fbi,hollywood,CIA ,天主教教宗等都係同一撒但教勢力?

撒但教勢力收買晒大部份民主黨/共和黨既人,暗中資助ISIS, 特朗普幾經辛苦撥亂反正才快速擊破ISIS重鎮拉卡。奧巴馬真係搞破壞冇建設。索羅斯撒但教勢力一直大力阻住特朗普施善政,又阻廢除奧巴馬邪惡醫保。

索羅斯都快帶埋呢180億美元身家入棺材啦

引用:
原帖由 Wachi師兄 於 2017-10-22 01:45 PM 發表
索羅斯都快帶埋呢180億美元身家入棺材啦
很多美國人都知索羅斯撒但教勢力是邪惡,不斷在各國政治層面上搞政治動亂,可惜他財雄勢大,收買示威者搞"白人至上"大型示威,又操控槍手在賭城殺人,索羅斯撒但教勢力花咀多錢在世界各國搞咁多政治暴亂,都係想攻擊Trump.
以下這link是證據。
https://www.infowars.com/declare-george-soros-a-terrorist-over-75000-sign-white-house-petition/

引用:
睇番佢之前的帖, 佢好似信左邪教, 所以講野神神化化, 大家無謂理佢.....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]