• 瀏覽: 20,458
  • 回覆: 100
引用:
原帖由 Michael007189 於 2017-10-20 04:27 PM 發表
的士狗上得山多終遇虎
uber而家都唔係好,好多接左order之後借啲打黎問我去邊,唔想接之後又話佢自己要去toilet,話去成半個鐘,叫我取消,跟著佢又話會取消...我即時向uber投訴,呢個星期都有兩次係咁

引用:
原帖由 BillyWonghkgz 於 2017-10-20 04:14 PM 發表

呢樣要睇個官�心情,樣衰就判重啲
八兩金判十年,黎明無罪釋放?

不過無錢人又點按駕的士呢

引用:
原帖由 applecoffee 於 2017-10-20 12:16 PM 發表
多$30?
咁都可以住到豪宅
人地有幾個的士牌架,每個都值成四百幾,咁點解唔住得半山,每兩更請司機車租都八舊,四部車每日三千二你話和唔和味

引用:
原帖由 georgetsang1123 於 2017-10-20 11:56 發表
唔做的哥, 點住半山, 揾錢買樓終於有希望

警方繼續打擊黑的,昨晚派警員喬裝乘客,由中區花園道纜車站乘的士往山頂廣場,抵埗後司機無按咪錶收取100元車資,較原價多收30元,警方以涉嫌濫收車資拘捕司 ...
判佢坐監啦,等佢間屋曬太陽

正敗類

拉佢坐監啦

通常話係首次犯案既..........只不過係今日首次

引用:
原帖由 maggie1610 於 2017-10-20 03:03 PM 發表
個個衰左都話自己係首次犯案架啦
係首次比人拉到丫嘛
差佬放得你蛇一定係有投訴在先,鎖定條茂利至派員放蛇,首次被拉的說法可以成立,第一次做肯定唔係

有頭有面住半山 咁小事唔使頭套啦
做到咁有錢  怕乜俾人知乜嘢叫行行出狀元  行行可發達住半山

引用:
原帖由 georgetsang1123 於 2017-10-20 11:56 AM 發表
唔做的哥, 點住半山, 揾錢買樓終於有希望

警方繼續打擊黑的,昨晚派警員喬裝乘客,由中區花園道纜車站乘的士往山頂廣場,抵埗後司機無按咪錶收取100元車資,較原價多收30元,警方以涉嫌濫收車資拘捕司 ...
有d行業唔行黑係唔會賺錢既

搞到我都想揸的士

黑的抵拉!

就算做埋黑的都無咁好搵掛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]