• 瀏覽: 50,372
  • 回覆: 679
  • 追帖: 4
+11
97前香港都係和獨立差唔多,現在只要大陸有甚麼東瓜豆腐,香港獨立都唔係好難。只要有理想,一定可達到。

引用:
原帖由 26chris 於 2017-10-20 08:18 AM 發表

你是法官
恢復死刑跟是不是法官兩回事嚟㗎喎!

引用:
原帖由 26chris 於 2017-10-20 08:17 AM 發表

年青人已經有清晰的目標同方向
阿爺也有清晰的目標同方向,看誰拳頭大了!

廢青一個

引用:
原帖由 galaxynote8 於 2017-10-20 07:47 AM 發表

https://thestandnews.com/society/我地呢班中學生-22-由愛國到港獨-中六女生-為了香港獨立-我奮發讀書/

請依果女性生物離開香港,無畏浪費納稅人,每年對大學的經費支助,讀死書向廢人,點解佢老豆老母會生佢出嚟?

2017/10/18 — 16:56

Iris(化名)是一個曾經熟讀「毛主席」詩詞的愛國小朋友,現在卻是 ...

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-10-20 08:43 AM 發表
97前香港都係和獨立差唔多,現在只要大陸有甚麼東瓜豆腐,香港獨立都唔係好難。只要有理想,一定可達到。
On9

引用:
原帖由 galaxynote8 於 2017-10-20 07:47 AM 發表

https://thestandnews.com/society/我地呢班中學生-22-由愛國到港獨-中六女生-為了香港獨立-我奮發讀書/

2017/10/18 — 16:56

Iris(化名)是一個曾經熟讀「毛主席」詩詞的愛國小朋友,現在卻是 ...
搞港獨只要夠膽摞起支槍就得㗎喇,只要夠膽開第一槍,香港就會獨立。吳使讀書㗎,讀得太多書,就吳敢摞起支槍㗎喇

睇倒今時今日仲講返毛澤東,不如講秦始皇會唔會勁啲,後生女得閒返中國行下先再講喇

個故仔作得幾好。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]