• 瀏覽: 75,303
  • 回覆: 576
  • 追帖: 18
+18
引用:
原帖由 yytong 於 2017-10-19 08:01 PM 發表
只係有個疑問,香港四面環海,又無寒冬
不如你答我,你憑咩有得食? 你係日軍?

引用:
原帖由 kingking99 於 2017-10-20 12:01 AM 發表
戰爭期間,生產被破壞,日軍自己都唔夠糧食,所有平民的糧食都被日軍搶劫一空,你說平民還可以食甚麼?
皮帶同樹皮
老公長征成隊人都是靠佢。
某軍重有半條皮帶留為紀念架!

咁都問得出,唔知話你純品好,定話你單純好!

問陳日軍。

我聽家中長輩講,好在家中有啲錢,太公消息靈通,又有先見之明,打仗前,有辦法買咗一卡車40麻包袋白米,成4千斤,收埋喺地牢,好彩無比日本仔摷到,又咁啱比日本仔殺咗兩個,咁一家幾口每人一日兩餐,每餐一碗飯,食咗三年零八個月,啱啱食晒。如果再打仗打多幾個月,全家實餓死。而家無得上“跌吉”

引用:
原帖由 yytong 於 2017-10-19 08:01 PM 發表
羅白頭周街斬人,你敢唔敢出街先,你估真係冇照跳馬照跑

那時油麻地戲院附近有人肉賣,當時屎都有人食,你話餓唔餓

引用:
原帖由 yytong 於 2017-10-19 20:01 發表
證明歷史科真係要列為必修科

引用:
當你想下
日日都有很多人死在街上
這些人為甚麼而死

引用:
原帖由 學到老 於 2017-10-19 10:01 PM 發表
以香港咁地靈人傑嘅地方,㸃解會出到d咁智障嘅人出嚟?
但係而家好多智障大學生,崇日崇洋既白痴多的是

無知識,無常識,無分析能力,不學無術,白痴無極限

樓主小朋友,未成熟!冇讀書呀!

樓主曰:何不食肉糜?😂😂😂

引用:
原帖由 alan280204 於 2017-10-20 07:52 發表

但係而家好多智障大學生,崇日崇洋既白痴多的是
係呀!佢地智障大學生寧願做狗舔上西方屁股呀!

伊拉克,敘利亞都有海,但處戰亂,無數種死法,人命賤過蟻

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]