• 瀏覽: 3,259
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
我見羅湖,福田,經常換關員去不同崗位,掉來掉去,假如你想帶幾十球過關,當然要預先派片,但派邊個呢,幾百人換來換去,是旦有一件正人君子同志,爆你大鑊,越級上報,你就人才兩失啦!

你們黃絲好心俾條路班肥仔官行下啦!在香港檢,方便運幾十球來。

又係典型嘅自編自導嘅抹黑故仔...

閱。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-19 04:22 PM 發表
我見羅湖,福田,經常換關員去不同崗位,掉來掉去,假如你想帶幾十球過關,當然要預先派片,但派邊個呢,幾百人換來換去,是旦有一件正人君子同志,爆你大鑊,越級上報,你就人才兩失啦!

你們黃絲好心俾條路班肥 ...
阿嬋乜你係派片年代的人?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-10-19 07:23 PM 發表

they have secret ways for 派片!
建制狗要確保大陸肥仔官日日運到幾球來香港變港紙,他們才有片收。

大陸海關就人人吼住這個關,因為一定肥過豬油糕。大把片收。

邊個大大聲話一定要香港一地兩檢,就知邊個將來收得最多,大家留意住,睇住各人有什麼財產,包括佢地d親友,同小三小四小五.....

啲仆街反到諗唔到點反,作埋啲白痴故仔去反,笑死人

麻煩先提升智慧再出貼,拜託!

派片.......真係忍唔住笑 .

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-19 09:08 PM 發表

建制狗要確保大陸肥仔官日日運到幾球來香港變港紙,他們才有片收。

大陸海關就人人吼住這個關,因為一定肥過豬油糕。大把片收。
內地大把途徑滙錢出國啦,要運現金?

樓主好懷舊,又念舊,擁抱傳統,佩服,佩服。
可惜,時間不會因被擁抱而停留。
努力,再諗一些新觀點,一於唱衰一地兩檢,要有創意,呢點都要怪政府,搞到好多有心人沒新點子。
樓主加油,加油。

引用:
原帖由 A1899 於 2017-10-20 12:01 AM 發表
麻煩先提升智慧再出貼,拜託!
有丁點智慧既正常人都唔出里D膠貼啦

引用:
原帖由 火燎森 於 2017-10-20 10:16 AM 發表

內地大把途徑滙錢出國啦,要運現金?
現金快呀!一球一球咁運,快過買保險。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-20 01:00 PM 發表

現金快呀!一球一球咁運,快過買保險。
咁落後架, 金錢遊戲早已電子化, 乜仲有人一球一球咁運來運去, 咁揚咩?

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-10-20 01:07 PM 發表

咁落後架, 金錢遊戲早已電子化, 乜仲有人一球一球咁運來運去, 咁揚咩?
電子化?即是留證據俾人捉啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]