• 瀏覽: 3,141
  • 回覆: 8
+6

沒有天一國

為何沒有共產主義?此亦是邪教之一!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-19 09:16 PM 發表
G婆是邪牌。

引用:
原帖由 tl65 於 2017-10-19 05:07 PM 發表
沒有天一國
天一國即係統一邪教,嗰教主文鮮明早幾年落咗地獄

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-19 09:16 PM 發表
共產主義沒人信,邪教不起來

呢幾個邪教入面, 法輪功最出名.

其次第二個全能神, 早兩年都有佢的新聞, 香港都曾經有佢地的分支擺街檔, 大大聲播歌播錄音. 估計可能冇咩人show佢地, 所以後來又冇再見到.

轉貼大陸邪教「全能神」入侵香港

其他的就冇咩聽過.

引用:
有冇睇過我呢個帖? 習近平說,實現中華民族偉大覆興的中國夢是新時代中國共產黨的歷史使命 <=== 一樓最尾果段提到你呢類人.
[edit] anyway, 直接quote比你:
最後不得提一提. 最近發現今時今日仍有好多盲反中以為中共仲係行緊共產主義. 事實係, 中國自鄧小平改革開放開始, 就已經唔係行共產主義. 真正有留意中共領導人講話的人, 應該好清楚而家已經好少聽到佢地用 "共產主義" 呢幾個字. 佢地一般都係用 "中國特色社會主義", 例如習近平呢度已經提左 8 次 "社會主義", 而 "共產主義" 只係提到一次. 盲反中們日反中夜反共, 話共產主義點差點差, 但又唔知中國而家唔係共產主義國家, 真係笑死人. http://n2.hk/d/images/smilies/default/smile_39.gif

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]