• 瀏覽: 23,638
  • 回覆: 243
+2
引用:
原帖由 highbury64 於 2017-10-19 12:31 PM 發表

你只係小人物,但係八大獨立係震驚大陸,改變時代嘅國際大事
笑死哈哈哈!神回啊你!神思維!何此八大獨立啊宜家!係你地班獨撚面前,香港咪已經獨立緊啦!
你地都已經幫手代表晒成個香港,當正其他人係死,唔係人!係你地眼中,我地邊係香港人姐!
你地先係正宗@@"""

這個帖證明班小朋友, 自我中心.. 以為世界只會關注佢地..
現實係佢地只係微塵一粒, 無任何價值可言...

學生在校內扭計, 耍小朋友脾氣, 要國家主席關注 ? 想想也可笑吧.

只是低質的香港傳媒才會陪班學生一齊癲, 俾佢地錯覺
以為是自己是焦點 !

幾條雜毛夜郎自大,互搓JJ就要國家主席評論?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-10-19 12:21 PM 發表
原來習仔完全係玻璃心,吾敢面對現實
佛上腦呀你

一,大陸 D 人跟本唔知事實, 日日睇都係假新聞

二,所以習大大話要全面管治香港 lor

提都唔提下港獨,咪即係擺到明睇唔起香港班肛毒蟥屍狗!

肛毒蟥屍狗比習大大無視當透明,玻璃心即時碎裂

習近平操心的是國家大事,幾隻曱甴、烏蠅呢啲嘢需要佢來操心嗎?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-10-19 14:08 發表

孫中山夠俾人話孫大炮喇, 咪一樣成功咗
睇死你呢一世都唔會成功。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-10-19 12:21 PM 發表
真係證明咗…
咩人先會上香討出帖!

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-10-19 17:39 發表

又喺度想混淆件事
你自己先經濟獨立,唔好問你阿媽攞錢先。

引用:
笑左

引用:
原帖由 7出國際 於 2017-10-20 11:59 PM 發表
這個帖證明班小朋友, 自我中心.. 以為世界只會關注佢地..
現實係佢地只係微塵一粒, 無任何價值可言...

學生在校內扭計, 耍小朋友脾氣, 要國家主席關注 ? 想想也可笑吧.

只是低質的香港傳媒才會陪班學生一齊 ...
港青&廢大生…
已經被泛民洗晒腦!

個個黃絲上身…
隨時發動黃巾之亂!

佢地嘅世界係…
吃喝玩樂+玩食訓,
消費娛樂+小政府!

宜家再新加上…
可以三入唔帶套,
只為部蘋果手機!

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-10-19 01:23 PM 發表

市民和商界都討厭八大的搞獨雞, 可以向政府施壓取消對八大的資助
不如直情改建公屋利民舒困

引用:
原帖由 faifai2 於 2017-10-21 05:40 AM 發表
一,大陸 D 人跟本唔知事實, 日日睇都係假新聞

二,所以習大大話要全面管治香港 lor
1. 事實係人民幣越黎越大,去到邊都有人爭住收!

2. 習大大已經超越鄧伯伯,趕上毛主席成為新領導!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]