• 瀏覽: 30,688
  • 回覆: 327
+24
對於未來五年港澳地區的指導思想,習近平提出,要實現祖國完全統一,維護中央對港澳的全面管治權。

由今日開始冇港人治港, 變了中央治港

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/514650/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
D 港獨漢奸要擔心了

見到d犯民漢奸阻礙香港發展,
真係想有京官落嚟帶領香港重新踏上祖國發展列車。

漢奸賣國賊,腳震走路

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2017-10-18 12:23 PM 發表
見到d犯民漢奸阻礙香港發展,
真係想有京官落嚟帶領香港重新踏上祖國發展列車。
點解唔返大陸住呢? 咁咪冇人阻住你乘搭祖國發展列車囉

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-10-18 12:25 PM 發表

點解唔返大陸住呢? 咁咪冇人阻住你乘搭祖國發展列車囉
我咪住係中華人民共和國國土囉,
大嬸你又係咩國籍呢?

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-10-18 12:19 PM 發表
「一國一制」已靜俏俏在香港實行~
「一國一制」已在香港實行

泛民班Pk反得咁開心,得嘗所願啦

有D人開始驚哪

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2017-10-18 12:16 PM 發表
對於未來五年港澳地區的指導思想,習近平提出,要實現祖國完全統一,維護中央對港澳的全面管治權。

由今日開始冇港人治港, 變了中央治港

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage ...
好!

繼續玩底線喇,繼續叫果啲豪無意義的口號,只會加大管治力道。

引用:
原帖由 wasana 於 2017-10-18 12:33 PM 發表
由1997年7月1日,
已經住在中華人民共和國的領土上。

quote]原帖由 最愛沈太c04 於 2017-10-18 12:25 PM 發表

點解唔返大陸住呢? 咁咪冇人阻住你乘搭 ...
佢話香港有人阻住佢上車丫嘛~ 返大陸住咪得囉

港毒連移民呆灣都唔夠錢, 點算, 又籌款?!?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]