• 瀏覽: 79,212
  • 回覆: 1,133
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 禁言先生 於 2017-10-21 01:14 PM 發表

你都無腦,一個需要付出生命,付出代價去爭取(當佢呃人)人民支持。泛民就鳩up無成本,推人去死自己鳩縮。又無建設只識破壞。level都唔能同,兩者都係呃呃騙騙。但付出爭好遠。
講到石敬瑭起碼老毛無做兒皇帝,泛 ...
大佬,你的邏輯錯哂!

老毛係借助/依靠外國勢力,謀朝竊國,係竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........

而泛民係要求竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........還政於民。

兩件事黎架!

對於心狠手辣、視人命如草芥......的竊國賊/漢奸/獨裁者/政客.........叫自己仔女唔好參與係好正常。

邊個話老毛無做兒皇帝,否則點會出人去打韓戰?!

如果美國初中規定讀美國史,
係咪好撚....

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 禁言先生 於 2017-10-21 01:37 PM 發表

你咪on9啦,當毛係竊國賊,泛民就唔係漢奸?
泛民用緊毛當年既騙術行騙呀!兩個賊唔會有一個係英雄一個係狗熊架豬西!
老毛點衰佢最小都夠pop同蘇聯同美國反面,有能泛民咁能契弟做狗呀?朝戰難道佢係金仔呀爺指 ...
老毛係借助/依靠外國勢力,謀朝竊國,係竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........

之後過橋抽板.......只代表佢係無恥的竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........

而泛民係要求竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........還政於民。

兩件事黎架!

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2017-10-17 10:07 PM 發表

讀左中史,分分鐘更加反共。
try一下

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2017-10-21 01:39 PM 發表

之後過橋抽板.......只代表佢係無恥的竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........

兩件事 ...
結束一黨專政,老毛都講講架豬西!講民主理念比泛民班契弟更多,講呀嗎,騙術,明唔明呀豬西?睇下佢地既行為有幾能狗啦!唔係只聽口號咁能蠢架

引用:
原帖由 simpson777 於 2017-10-21 01:10 AM 發表
我覺得中西史都要修讀,有比較才知優異,不會盲目相信崇拜其他國家體制
X2

引用:
原帖由 禁言先生 於 2017-10-21 01:48 PM 發表

結束一黨專政,老毛都講講架豬西!講民主理念比泛民班契弟更多,講呀嗎,騙術,明唔明呀豬西?睇下佢地既行為有幾能狗啦!唔係只聽口號咁能蠢架
你兩個post 一齊答啦!

首先你冷靜啲,唔好變成只係識謾罵。
又唔好再搬龍門,
話人係甚麼騙人的口號,就唔係中國歷史的範疇,
因為你唔可以話佢而家呃緊人。

泛民係要求竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........還政於民,所以包括一地兩檢都係對竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........的抗爭。

引用:
原帖由 y98141 於 2017-10-17 11:26 PM 發表

我CE, AL都有讀到新中國後群眾運動, 新學制點解唔敢寫?
入左大學讀左科近代中國史, 一樣教新中國群眾運動
香港地連港獨都可以公開講, 文革64真係濕濕碎
哈 有個名無用  有無官方出過坦克車相

引用:
原帖由 禁言先生 於 2017-10-21 02:20 PM 發表

屌下你仲得,賢有乜賢?為求目的不理人死活叫賢?能更加係何德何能。除左做契弟要求人地幫佢,佢地有L能!雙重標準滿口大話憑空沬黑不擇手段就有好L多次!咁叫賢能?你枉為人
歷史聖賢有云:小人以利聚。

你可以不顧民族大義,支持無恥、過橋抽板、視人命如草芥的竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........為虎作倀。

就唔准以民族大義,向無恥、過橋抽板、視人命如草芥的竊國賊/漢奸/獨裁者/政客........作出抗爭。

老毛發動內戰又有無顧人民死活?!你認為唔係罪黎架!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]