• 瀏覽: 39,617
  • 回覆: 203
  • 追帖: 1
想過買樓又退,當然吧,有呀公住呀公,有權用盡。

五毛唔好只鬧長毛霸公屋,七七七千幾萬身家都唔自已租屋要用公帑支付佢住和食,一入住裝修又成千萬。

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/daily/hk/612317/

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
朱凱迪話林太增加建屋就會令林太自己都得益
由於有利益沖突所以反對增加建屋

引用:
原帖由 小圈子領導 於 2017-10-17 01:12 PM 發表
人人得益的公共政策,就利益沖突。
佢班友暗中收地産佬$,就冇利益沖突。

引用:
原帖由 小圈子領導 於 2017-10-17 01:12 PM 發表
九唔答八

果然係清如水、明如鏡既好官!一生為民只得咁少身家!臨老可以點過世?

良心商人只會留 25% 人手,員工努力出膠帖!  

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2017-10-17 01:16 PM 發表

朱生收地產佬多錢定七七七收錢多,係人都知啦。

朱議員真係有夠⋯⋯
引用:

呢個係泛民嘅標準啦
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2017-10-17 01:16 PM 發表

引用:
原帖由 andyyyy 於 2017-10-17 01:19 PM 發表
果然係清如水、明如鏡既好官!一生為民只得咁少身家!臨老可以點過世?
咁長毛咪仲少身家,做咩成日針對佢住公屋?七七七有七百萬,另有長糧幾萬加現在四十幾萬月薪,都唔自已買樓要住呀公,五毛一句聲都無出。

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-17 01:28 PM 發表

咁長毛咪仲少身家,做咩成日針對佢住公屋?七七七有七百萬,另有長糧幾萬加現在四十幾萬月薪,都唔自已買樓要住呀公,五毛一句聲都無出。
長毛都冇公報佢有幾多身家,你同佢好熟咩?

HK no properties, but UK....

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-17 01:21 PM 發表

朱生收地產佬多錢定七七七收錢多,係人都知啦。
我哋好多人唔知喎!有咁多證據,你不如開正名收邊個錢講出來!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]