• 瀏覽: 24,861
  • 回覆: 315
  • 追帖: 1
+29
引用:
原帖由 tonylam07 於 2017-10-17 08:15 AM 發表

我是本土香港人,點解要我放棄香港人身份,反而不是統治者放棄統治呢?

你呢啲人係白痴表現,冇邏輯,冇個人思想,所以有藍屍,有死撐共產黨!
又話獨立,又無膽,嘥氣
講到越應該做,但同時越唔敢做,只顯示港獨越廢

本身權力係由中央給予!

引用:
原帖由 Mr.Hing 於 2017-10-17 08:27 AM 發表

事事真係如表面咁簡單,咁就真係唔使討論,如果你唔係小朋友,就一定係一個四肢不勤,五殼不分,飯來張口,衣來張口,未曾見過世面嘅隱人。
正如犯人和普通人分別,犯人代表犯了事,普通人未犯事,不代表普通人不會犯事,只是犯人犯了法例。

我不是穩人,我岀席立法會旁聽,犯法與否由立法會立法,所以中共成鳩日釋法囉!

拿,香港啲法庭人士係咪唔可以出聲反駁呀,現在畀人公然侮辱,話你地聽從擺佈,洗唔洗升到外交層面同你地fight,所以話唔畀掛住人權狗牌嘅人入境係先見之明

佢老美就真係擺佈法庭判處亂咁射殺黑人的警察無罪釋放

引用:
原帖由 songsong17 於 2017-10-17 08:28 AM 發表

又話獨立,又無膽,嘥氣
香港獨立有兩重意義,一是香港堅持自決,二是堅持公民投票。

你話獨立係你們藍屍意思,一國兩制係香港制度不受大陸影響,不是中國大陸統治香港㗎!

12個二打六聯署真係得啖笑,7萬幾個人聯署條戴妖都未被炒啦!

引用:
原帖由 tonylam07 於 2017-10-17 08:37 AM 發表

香港獨立有兩重意義,一是香港堅持自決,二是堅持公民投票。

你話獨立係你們藍屍意思,一國兩制係香港制度不受大陸影響,不是中國大陸統治香港㗎!
又係廢話
又話獨立,又無膽,嘥氣

真係咁憂慮就叫你哋國家俾個居留權佢哋
唔係喺度發嗡風
干預香港內政

有咩易得過將所有野同中共連埋。又可以插完出糧了。班狀棍點解唔講下,律政司有無覆核刑期的權力?就算之前已經坐緊監,覆核後加監,都會扣翻之前坐左嘅。沒有雙重。律師最鐘意講尐唔講尐,誤導人。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2017-10-17 07:59 AM 發表
香港司法界一小撮枯枝,是引致香港法院淪為中共政權的政治工具主因
你的法輪大法煉到第幾層.講來聽吓.

引用:
原帖由 songsong17 於 2017-10-17 08:40 AM 發表

又係廢話
又話獨立,又無膽,嘥氣
香港獨立意思係香港人自決,香港人可以公民投票自決。天才!

毒果又呃廢青

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]