• 瀏覽: 22,604
  • 回覆: 392
  • 追帖: 1
+8
引用:
原帖由 小本經營 於 2017-10-16 06:42 PM 發表
又唔係拆左再起豪華宮殿,咁大間屋要大修,差唔多啦,維修工人唔使出糧公司白做呀!毒果又係度播毒製造盲反!
冇辦法啦,工作需要,
協助播獨、盲反 !!

毒果新聞,一貫精神,
專呃市民,偏頗呃人,
反中亂港 !

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-16 06:58 PM 發表
http://hkm.appledaily.com/deta
il.php?guid=56506270&category_guid=6996647&category=instant&issue=20170331
梁振英入住五年巳因殘舊大修多次,用了三千萬,應該好新淨了,七七七一入去住就洗成千萬公帑裝修, ...
成班泛民垃圾會議員又浪費咗幾多呢 ??

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-16 07:02 PM 發表

900萬只係開始,仲有五年,每年九百萬就四千幾萬。梁振英都巳經裝修到靚一靚,唔該唔好亂洗錢再大修。
第一年都未過,又煲埋第二、三....年,徹底遵從毒果偏頗、呃人嘅精神、宗旨 !!

引用:
原帖由 hegangbei 於 2017-10-16 09:04 PM 發表

第一年都未過,又煲埋第二、三....年,徹底遵從毒果偏頗、呃人嘅精神、宗旨 !!
毒果自僱人士質素每況愈下

引用:
原帖由 fff888 於 2017-10-16 08:44 PM 發表
好難先搵到位入林鄭on9仔努力呀
故宮一百億無咨詢拍板
河套區割地無咨詢拍板
西九割地二檢無咨詢拍板
教育新資源無咨詢學生家長急拍板
全民退保無咨詢下拍板唔搞

唔睇實佢,另一個希特拉抬頭。

港督府係百年建築
每年都需要檢查保養
否則塌下去也不奇怪
君子不立危墻之下
此之所以董先生不住這個危樓

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-16 08:40 PM 發表

香港好多膠官,fing錢唔理民間疾苦。
你不如問下阿媽,5公斤米賣幾錢。問下阿爸,五十萬可唔可以大裝修一間一千呎單位先啦!

你話人用八百幾萬係 fing錢,知不知特首府有幾大?知不知係歷史建築

不如早的出來打工,看看大公司 CEO幾錢租一間宿舍

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2017-10-16 09:06 PM 發表

古宮一百億無咨詢拍板
河套區割地無資詢拍板
西九割地無咨詢拍板
教育新資源無咨詢學生家長急拍板
全民退保無咨詢下拍板唔搞

唔睇實佢,另一個希特拉抬頭。
拉布,佔中,掉磚,有邊樣咨詢過?成班希特拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]