• 瀏覽: 11,424
  • 回覆: 116
+2
暴露佐中國遼寧號山寨航母唔識打仗這個軍事機密,要軍法處置!

http://news.now.com/mobile/international/player?newsId=234585

最冇面係未出到大海已經俾台灣海軍圍觀,仲成堆軍機,民用機喺遼寧號上空飛黎飛去,艦上中國J16一架都未起飛到,示威變成示弱!

在海上移動任由敵人攻擊的航母,作戰能力超低。

引用:
原帖由 123kenny456 於 2017-10-16 05:31 PM 發表
在海上移動任由敵人攻擊的航母,作戰能力超低。
當時好多人都奇怪,點解中國要讓隻無作戰能力遊樂場級嘅二手航母走去大海獻醜😇

人地不嬲都話遼寧艦係訓練艦,
幾時話有作戰力?
又係廢絲自問自答自編自導自演。

又做咩山寨中國人用中文呀?
自己自創一套語言啦

叫西狗西媒髮倫膠伸塘淫大妓院毒果系列的垃圾膠聞收皮啦,這堆膠媒最早在9月2日吹風話吳勝利落馬,人可調查,不過國家未公報,垃圾媒體又能代表中國人發言??垃圾!!!

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2017-10-16 07:10 PM 發表
幾時話有作戰力?
佢哋已經無乜嘢可以打飛機

咪由得佢哋自由創作,自娛一下囉

佢哋講來講去咪嗰幾樣嘢

引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2017-10-16 07:10 PM 發表
幾時話有作戰力?
呀?原來香港訪問過嘅隻遼寧號原來係冇作戰能力㗎? 班香討愛國愛黨磚家又話遼寧艦世界最先進,戰機性能超F15,F35嘅? 用遼寧號去解放台灣,核平東京嘅?

引用:
原帖由 我係沉大師 於 2017-10-16 07:25 PM 發表

佢哋已經無乜嘢可以打飛機

咪由得佢哋自由創作,自娛一下囉

佢哋講來講去咪嗰幾樣嘢
吳勝利受查新聞係作㗎?

引用:
原帖由 KZRTO 於 2017-10-16 07:24 PM 發表
叫西狗西媒髮倫膠伸塘淫大妓院毒果系列的垃圾膠聞收皮啦,這堆膠媒最早在9月2日吹風話吳勝利落馬,人可調查,不過國家未公報,垃圾媒體又能代表中國人發言??垃圾!!!
一定要等中國政府公報先係新聞嘅咩?

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-10-16 08:00 PM 發表

一定要等中國政府公報先係新聞嘅咩?
樓主請少看髮倫集團的的硬膠聞,否則智商都會變低能~

引用:
幾時話有作戰力?
同意,中國大方地展現和平
並非一味喊打之流
樓主以為自己勝了但其實顯得自己心胸狹窄之極!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2017-10-16 07:54 PM 發表

呀?原來香港訪問過嘅隻遼寧號原來係冇作戰能力㗎? 班香討愛國愛黨磚家又話遼寧艦世界最先進,戰機性能超F15,F35嘅? 用遼寧號去解放台灣,核平東京嘅?
藍色字果段,邊段睇到,邊個帖睇到,邊個留言睇到???定係你自吹自雷生安白造作出黎的小學生級別式作文??

引用:
原帖由 KZRTO 於 2017-10-16 08:42 PM 發表

藍色字果段,邊段睇到,邊個帖睇到,邊個留言睇到???定係你自吹自雷生安白造作出黎的小學生級別式作文??

X2 徇眾要求,唔該找數,米又一次俾人睇死林子健上身。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]