• 瀏覽: 82,813
  • 回覆: 195
  • 追帖: 2
+3
驚嚇

呢間馬拉野
個老細去左法國同個整容泡菜結婚。
引用:
原帖由 辟易笑死人 於 2017-10-16 10:33 AM 發表
印尼亞洲航空(Indonesia AirAsia)周日一班由澳洲珀斯飛往印尼峇里的客機,途中急墜2萬...

OMG
...

OMG!

空姐都係人,
佢都未試過墜機

心臟差d都嚇戀死

引用:
原帖由 小稀 於 2017-10-16 11:05 AM 發表
空姐都係人,
佢都未試過墜機
下 好笑
飛「支」份人工包左架喎 保持鎮定同安撫乘客係佢地工作既一部分黎
比起地面既服務員佢地係well paid 唔係出咁多人工比佢地托咩

正如做紀律部隊都要有心理準備殉職一樣
唔通警察可以有藉口話未試過遇到個賊有槍所以唔敢去?
消防員又可以話未見過咁大火 都係返消防局打排球就算?

正常機師都唔想墜機,要信機師,除非

2萬呎高空,出事真係九死一生

同你屋企個印尼姐姐樣!

急墜2萬呎?白痴先信

引用:
原帖由 mki1924 於 2017-10-16 11:49 AM 發表

下 好笑
飛「支」份人工包左架喎 保持鎮定同安撫乘客係佢地工作既一部分黎
比起地面既服務員佢地係well paid 唔係出咁多人工比佢地托咩

唔通警察可以有藉口話未試過遇到個賊 ...
講你就叻叻豬,到你個時怕你底褲都濕埋呀!

赫死

引用:
原帖由 mki1924 於 2017-10-16 11:49 AM 發表

下 好笑

唔通警察可以有藉口話未試過遇到個賊 ...
訓練還訓練,始終面對死亡,好難話唔腳軟,以往有艘大郵輪協和號,一擱淺個船長第一時間棄船,棄全船乘客不顧;沙士期間,香港醫護人員盡忠即守,但你睇台灣果啲,偷走有、詐病唔返工有,辭職唔撈都有,但我唔會怪佢地,始終人性係怕死,好似香港醫護咁專業唔係度度有!

未夠専業,但也是人之常情,

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]