• 瀏覽: 17,145
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
+3
隱形戰機是當今世界最先進的戰鬥機,是一國空軍的頂尖戰力,因此當中國殲20原型機誕生之後,就一直受到關注。
上個月,殲20已經正式列裝部隊,正在進行試驗試飛也就是戰術戰法訓練的工作。而最近又出現了一組殲20的炫酷燈光下的畫面,顯得華麗科幻。
我們一起來欣賞一下祖國強大的力量。

http://www.ifuun.com/a201710156054087/                                    
還記不記得,當年美國前防長蓋茨說,中國絕對造不出隱形戰機。
結果在他2011年訪問中國的時候,中國進行了下一代隱形戰機殲-20的試飛。

這臉打得響亮,打得痛快!
還記得中國首艘大陸航母下水的時候,少將張召忠在節目組當場痛哭!

當初國外艦艇仗著船大先進,故意從我們的小艇旁快速穿過,然後我們的小艇在原地轉圈。
現在,這一幕不會再發生,我們強大了!感謝辛苦的科研工作者們

引用:
原帖由 T2. 於 2017-10-15 11:36 PM 發表
隱形戰機是當今世界最先進的戰鬥機,是一國空軍的頂尖戰力,因此當中國殲20原型機誕生之後,就一直受到關注。
上個月,殲20已經正式列裝部隊,正在進行試驗試飛也就是戰術戰法訓練的工作。而最近又出現了一組殲20的 ...
殲20係第幾代戰機?

飛躍式嘅進步, 係多年艱苦嘅努力成果! 熱烈祝賀!

沒有最好,只有更好。。

中國強大,萬歲。

引用:
原帖由 ibmha6 於 2017-10-16 00:18 發表

殲20係第幾代戰機?
舊美式/國內標準第四代

俄式/新美式標準第五代

加油呀

引用:
原帖由 T2. 於 2017-10-15 11:36 PM 發表
上個月,殲20已經正式列裝部隊,正在進行試驗試飛也就是戰術戰法訓練的工作。而最近又出現了一組殲20的 ...
強國戰機 有佢自己聲稱的威力嘅一半我已經很滿足啦。

J20叫剛剛起步,但太多秀氣,時“肌”未成

希望中國繼續精益求精

樓主幅圖用中國開心版PS㗎?

初有成就,仍需繼續努力

引用:
原帖由 ibmha6 於 2017-10-16 12:18 AM 發表

殲20係第幾代戰機?
中國架J20(原本實際型號係J8II改,係將架J8II加佐個隱身式嘅殻就當隱身機)頂多算2代半!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2017-10-16 12:24 AM 發表
飛躍式嘅進步, 係多年艱苦嘅努力成果! 熱烈祝賀!
搞咁多年,都係隻睇得唔打得嘅被俄佬恥笑為大母牛嘅J20,只可以話中國除佐假大空繼續發掦光大之外,得山寨事業冠絕全球!航空工業更加係做佐俄佬水魚!

國躍不忙科技人員。
國富不忙開放功臣!
要登峰造極科教者,
國泰民安要強軍隊!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]