• 瀏覽: 8,532
  • 回覆: 67
+8
建制派個個人渣無謂提啦

引用:
原帖由 nigel212 於 2017-10-16 09:42 PM 發表

政府係衰左,根據法律都係要追,知錯能改,未為晚也!

銀行俾多左錢你,銀行一樣有權追討。
政府衰左就要受罰啦! 當買個教訓囉!

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2017-10-17 01:07 AM 發表

寫殘髒字已經證明你唔係真香港人, 果然打手講嘢冇纙緝可言.
寫殘髒字已經證明你唔係真香港人, 果然打手講嘢冇纙緝可言.

五十步學人笑一百步,D員工知唔醜字點寫?

引用:
原帖由 I_love_J 於 2017-10-17 06:03 AM 發表
你係樓主?
咁難道閣下喺樓主?

引用:
原帖由 I_love_J 於 2017-10-17 06:05 AM 發表

政府衰左就要受罰啦! 當買個教訓囉!
閣下真喺疏爽,嗰D喺我哋納稅人嘅錢,冇交過稅嘅傑青憑乜嘢慷納稅之慨?

引用:
原帖由 AI2 於 2017-10-15 12:59 AM 發表
班人點解會冇晒人性?
你大陸落來㗎,呢D有哂議事規矩,呢D就係政治現實,唔順咪又 司法覆核。政治就係 敵人反對我贊成, 敵人贊成我反對,政治就係 無所不用其技,如果唔玩得, 提早返屋企瞓覺湊孫。

引用:
原帖由 百厭超人 於 2017-10-17 06:29 AM 發表

閣下真喺疏爽,嗰D喺我哋納稅人嘅錢,冇交過稅嘅傑青憑乜嘢慷納稅之慨?
乜D錢會退返比你咩?

講講講

引用:
原帖由 I_love_J 於 2017-10-17 09:20 AM 發表

乜D錢會退返比你咩?

講講講
哎呀!死嘞!D錢又真喺冇退俾我喎!
不過,冇得退俾我就代表佢哋唔駛還?哩D喺乜嘢邏輯同理論?

閣下有交過稅嗎?

有人性就應該要佢地回水,係香港人的錢

引用:
原帖由 AI2 於 2017-10-15 12:59 AM 發表
班人點解會冇晒人性?
你都幾搞笑喎,一個人未返工已經被人炒魷無做過任何嘢,俾咗佢o既錢攞返係好合理,何來無人性,袋咗人錢無做過嘢唔係拎返出黎個兩個人就係無恥兼無人性啦

發帖既呢一位, 你最好搞清楚依家追討既係「酬金」? 定係「預支營運開支」?

引用:
原帖由 I_love_J 於 2017-10-17 09:20 AM 發表

乜D錢會退返比你咩?

講講講
乜D錢又關你事?人地還唔還,政府追唔追又關你事,你講得,人地又唔講得,乜叫討論。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2017-10-17 10:19 AM 發表

你都幾搞笑喎,一個人未返工已經被人炒魷無做過任何嘢,俾咗佢o既錢攞返係好合理,何來無人性,袋咗人錢無做過嘢唔係拎返出黎個兩個人就係無恥兼無人性啦
你都幾搞笑喎,你炒老闆同老闆炒你嘅分別都唔知?

引用:
原帖由 I_love_J 於 2017-10-17 12:15 PM 發表
你都幾搞笑喎,你炒老闆同老闆炒你嘅分別都唔知?
而家吾系老闆炒魷魚,系他地自己犯錯,自動失去資格,你吾知道咩

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]