• 瀏覽: 204,872
  • 回覆: 154
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 hy3161 於 2017-12-19 04:30 PM 發表

比你做最好啦。
C主⋯⋯⋯呢D位正常有本事D人唔會做架⋯⋯⋯要識搞風搞雨D人先會做架⋯⋯⋯

引用:
原帖由 hy3161 於 2017-12-19 08:23 PM 發表

c主,你甘多爹,比個皇帝你做 ,好吾好。
不過記住食藥。
C主⋯⋯⋯記得睇清楚條路返青山⋯⋯⋯

天下太平就講到醫護人員  個個呃飯食  福利好  假期多  返工齋吹水  你又唔做?  沙示就向醫護人員致敬  乜嘢邏輯思維?  我淨係知  我地前線  大部份都係拎個心出嚟   日日做到仆街!

引用:
原帖由 monchan91 於 2017-12-19 11:18 PM 發表
天下太平就講到醫護人員  個個呃飯食  福利好  假期多  返工齋吹水  你又唔做?  沙示就向醫護人員致敬  乜嘢邏輯思維?  我淨係知  我地前線  大部份都係拎個心出嚟   日日做到仆街!
C主⋯⋯⋯多謝前線大部份醫護員工都係拎個心出嚟大家睇到⋯⋯⋯乜C主唔知仲有其他部門醫護員工主力搞小圈子講是講非包庇下屬咩⋯⋯⋯

有志從事醫護行業嘅人士最緊要用愛心腳踏實地去做⋯⋯⋯最緊要炒晒班外判醫管局擺款老油條打工高層和搞三搞四醫護員工⋯⋯⋯唔好再浪費咁多公帑⋯⋯⋯

甘Q多人為醫療事故⋯⋯⋯點解仲唔炒晒醫管局班老油條擺款包庇懶散扮有料下屬高層⋯⋯⋯

http://tablee.org/index-blunder

炒晒外判醫管局所有老油條擺款包庇懶散扮有料搞三搞四高至基層員工⋯⋯⋯

炒Q晒獨立王國外判醫管局擺款懶散搞三搞四搞小圈子等退休老油條⋯⋯⋯醫療體系先可以有改善餘地⋯⋯⋯

快肯D清走晒無王管獨立王國醫管局擺款懶散搞三搞四心底好很毒搞小圈子等退休呃飯食低端質素老油條醫護人員⋯⋯⋯醫療體系先有得救⋯⋯⋯

憑什麼外判醫管局轄下所有公院甘多大小醫療事故錯漏百出仲可以無王管⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-12-28 02:01 AM 發表
憑什麼醫管局轄下所有公院甘多大小醫療事故錯漏百出仲可以無王管⋯⋯⋯
憑低端質素懶散搞三搞四講是講非擺款玩嘢多過認真工作老油條醫護員工霸住個薪高糧準假期多等退休位⋯⋯⋯有心做好份工嘅人係頂唔順班懶散唯恐公院不亂呃飯食嘅人⋯⋯⋯

要炒晒低端講是非質素醫護人員先可以聘請到有心為市民服務嘅醫鑊人員⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]