• 瀏覽: 204,811
  • 回覆: 154
  • 追帖: 1
+2
外判醫管局高薪高層⋯⋯⋯幾時炒Q班自私自利搞三搞四講是講非又懶最基層老油條員工⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-11-18 09:27 PM 發表
百佳醫管局高薪高層⋯⋯⋯幾時炒Q班自私自利搞三搞四講是講非又懶最基層員工⋯⋯⋯
巨魯尾⋯⋯⋯香港健全醫療體系俾外判醫管局班高薪完全無工作能力粉腸高層搞誇值得咩⋯⋯⋯

醫醫相衛嘅年代已脫離現實⋯⋯⋯係時候要改革⋯⋯⋯醫管局班高層唔好再以為自己大晒⋯⋯⋯互相包庇⋯⋯⋯無工作能力責任心嘅人應該炒⋯⋯⋯繼續咁樣爛⋯⋯最終醫管局班高層會自食苦果⋯⋯⋯

外判醫管局班高層唔好自以為是持住自己係老油條擺晒款⋯⋯⋯搞到班下屬有樣學樣⋯⋯⋯無料扮有料工作完全無責任心愛心已經搞誇整個公院醫療體系⋯⋯⋯

希望所有從事醫護工作人員唔好當正自己係大老闆⋯⋯⋯成日俾面色市民睇⋯⋯⋯無料扮有料⋯⋯⋯搞三搞四講事講非多過工作⋯⋯⋯懇請各位有本事高台貴手唔好做呢行⋯⋯⋯尢其外判醫管局班老屎忽扮晒野高層⋯⋯⋯香港只需要有最基本正常醫療體系為市民服務⋯⋯⋯

有本事嘅成年人請唔好從事醫護工作累人累物⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-11-28 01:05 PM 發表
有本事嘅成年人請唔好從事醫護工作累人累物⋯⋯⋯
你講呢句話之前,有無用腦去想想。

引用:
原帖由 40342 於 2017-11-28 06:18 PM 發表

你講呢句話之前,有無用腦去想想。
C主⋯⋯⋯認為呢⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-11-28 07:53 PM 發表

C主⋯⋯⋯認為呢⋯⋯⋯
我已經說了,如果咁都晤明,再講都沒有意思。

引用:
原帖由 40342 於 2017-11-28 07:55 PM 發表

我已經說了,如果咁都晤明,再講都沒有意思。
C主⋯⋯⋯當然講無意思⋯⋯⋯行動最實際⋯⋯⋯

香港醫療體系只求有豐富醫療常識經驗又有愛心責任心嘅人才⋯⋯⋯搞三搞四講是講非多過認真工作嘅成年人請唔好入行⋯⋯⋯高薪高層要公事公辦唔好再抱住得過且過隻眼開隻眼閉互相包屁劣質員工心態⋯⋯⋯作為家屬都要勇於出聲唔好再讓害群之人殘害醫療體系⋯⋯⋯醫管局班老油條高薪高層係搞誇醫療體系嘅主要根源係常識⋯⋯⋯

外判醫管局擺晒款成年人高層咁有本事唔好再呃公帑霸住個位繼續搞誇公院醫療體系⋯⋯⋯

抱著倒數緊退休日子⋯⋯⋯隻眼開隻眼閉閉門造車等出糧心態老油條醫護人員⋯⋯⋯唔該請借歪⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]