註冊 登入

快餐店女職員獨癮起︰香港人永遠不是中國人 影衰香港累街坊

本主題由 ahso112 於 2017-10-15 05:21 PM 移動

快餐店女職員獨癮起︰香港人永遠不是中國人 影衰香港累街坊 E-mail 此主題給朋友

快餐店女職員獨癮起︰香港人永遠不是中國人
影衰香港累街坊2017年10月12日 13:00

有遊客在機場某連鎖快餐店買買嘢食,個女職員突然間「獨」癮發作,大叫「Hong Kong guys (are) forever not Chinese」(香港人永遠不是中國人),疑似分店經理仲態度囂張偏幫女職員。咁都得?今時今日咁H服務態度,仲唔炒得?請Share開去,等大家認住呢對獨男女﹗
原圖、原片:網上片段

https://www.facebook.com/1640482902830291/videos/1946030422275536/

今時今日咁H服務態度......炒魷喇!

新聞來源連結:
https://hkgpao.com/articles/156435進入香討影片區

唔係鬼婆,係差婆

旺角暴徒仆街死 佔中不是香港人
已經有唔止一條佔中人士公開話自己智商低
請所有支持佔中人士儘快去睇精神科, 以免害己害人!
香港人店員表現優質,別給自稱中国人攪衰香港名譽。
香港人好記得共產黨養H畜牲專攪臭香港。
∼唔喺中国人你就走啦,x你老母。
中国人不了。

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 05:49 PM 發表

快餐店女職員獨癮起︰香港人永遠不是中國人
影衰香港累街坊2017年10月12日 13:00

有遊客在機場某連鎖快餐店買買&#22050 ...
兩個職員同時發皮四……可能有前傳喔……不能單靠有利控方提供的影片作唯一佐證!

引用:
原帖由 krolik 於 12-10-2017 17:59 發表

唔係鬼婆,係差婆
可能係〈賓賓〉,
若係佢只要講清楚就掂,
唔使搞咁多嘢!

做得好好,香港人怎會算是中國人? 唔明點解會咁想法
唔文明的野人別再來香港,街道都變了樣

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 06:06 PM 發表

可能係〈賓賓〉,
若係佢只要講清楚就掂,
唔使搞咁多嘢!
根本好多黃絲都有菲律賓/印度血統,包括成日喺鄉土洗板嗰啲

旺角暴徒仆街死 佔中不是香港人
已經有唔止一條佔中人士公開話自己智商低
請所有支持佔中人士儘快去睇精神科, 以免害己害人!
也發覺越來越多人對丫爺不滿⋯已擴致每個階層同性別
一日最衰係何君x
多得呢d愚蠢佬

引用:
原帖由 frankiefung33 於 12-10-2017 18:06 發表

兩個職員同時發皮四……可能有前傳喔……不能單靠有利控方提供的影片作唯一佐證!
一個〈發皮四〉啫,個男可能係兩〈老友〉吧,
但〈服務性行業〉有需要講啲咁H說話?
尤以個男,〈你認住我喇〉!擺明〈挑機〉喇,
哥仔,你每天在此〈開工〉喎,你咁戇九九?
同個客嘈啲咁〈敏感話題〉?

熱門搜尋: 借貸 創業基金 股票即時報價
泛政治精神病人增多

熱門搜尋: 護髮 頭髮造型 假髮 頭皮 洗頭水 髮型 腋下脫毛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 frankiefung33 於 2017-10-12 06:06 PM 發表

如果對方有心搞事,報警才對

熱門搜尋: 肝癌 牙科診所 懷孕 腰痛
教協人渣,

洗腦專家,

廿年成功培育大量反中廢青。

企硬,唔click嘢,向毒果說不。
教協人渣=洗腦專家=黃師出膠徒

炒得

熱門搜尋: diploma 興趣班 tutor 進修 海外升學

回覆 引用 TOP

刁~又係佔旺丶鳩嗚期間,成柒日跟住傻仔隊長嗰類金毛肥妹咁嘅撚款!

熱門搜尋: bb cream 化妝掃 吊線雙眼皮 eye make up lipstick 韓國護膚品
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。