• 瀏覽: 63,438
  • 回覆: 715
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 10:36 PM 發表

黃絲掟磚縱火,攔車阻路,訓街79日,都有僕街支持黃絲
狗唔搭八

黃絲關我义事, 黃絲係PK, 藍絲係PK冚家剷

柒出國際,

引用:
原帖由 波羅批 於 2017-10-12 10:33 PM 發表

首先 你睇嘅歷史由邊一年開始? 如果睇到佢侏羅紀年代, 成個地球都冇國家呢個概念添。
第二 如果你體力士 有邊個國家唔係打打殺殺之後再去立國嘅?
第三 如果你咁樣係講係啱嘅, 地球上 ...
所以我地不要叫自己是什麼國家的人。
叫自己做地球人就得。
歷史上多少人為了國家這個名稱而犧牲。
幾咁無謂!

理九你乜野人. 家陣做野丫..PK.
咁X樣服務遊客﹖痴線架..條肥西

引用:
原帖由 插旗2 於 2017-10-12 10:40 PM 發表

所以我地不要叫自己是什麼國家的人。
叫自己做地球人就得。
歷史上多少人為了國家這個名稱而犧牲。
幾咁無謂!
咁我哋平時過海關嗰陣時點樣同D阿sir講 我哋去邊度? 畀唔畀本特區護照佢哋好?

尊重佢既個人選擇

引用:
原帖由 jon135 於 2017-10-12 10:39 PM 發表

狗唔搭八

黃絲關我义事, 黃絲係PK, 藍絲係PK冚家剷
2邊都係搞屎棍

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 波羅批 於 2017-10-12 09:16 PM 發表

首先 上面有人講左中國係一個國家,香港只係當中其中一個地區, 所以你其實唔可以話香港人永遠唔係中國人, 反之中國人唔一定係香港人。
第二 你都只不過係七百萬香港人其中之一, 你憑乜嘢代表過其餘Ü ...
師兄果句,你衹係(七百萬份之一)真係無得頂,班友成日想代表埋全香港人取態,但係又無得到全香港人授權?希望以後淨係講自己咪好啲囉。

引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 10:44 PM 發表

反中垃圾,逢中必反,雙眼永遠只有大陸人d衰野,對人不對事,一單大陸人負面新聞閙幾多次都唔夠皮,垃圾

黃絲係仆街杏家剷,掟磚縱火,無法無天,捉晒班獨撚
葉劉: 弱L智既愛國者對國家無益

引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 10:55 PM 發表

白痴反中垃圾拖低香港人水平,影衰晒香港人
反對打尖就係反中? 低9能

引用:
原帖由 波羅批 於 2017-10-12 10:42 PM 發表

咁我哋平時過海關嗰陣時點樣同D阿sir講 我哋去邊度? 畀唔畀本特區護照佢哋好?
香港去北京去紐約,便說去北京去紐約,何難之有!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]