• 瀏覽: 63,420
  • 回覆: 715
  • 追帖: 3
+10
引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 11:02 PM 發表

你條友每單大陸人新聞閙無數次,仲要針對只閙大陸人,咁都唔係反中,垃撚圾,不撚知所謂
我閙pk姐, 你咪開D香港人新聞俾我閙LAW

引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 11:02 PM 發表

你條友每單大陸人新聞閙無數次,仲要針對只閙大陸人,咁都唔係反中,垃撚圾,不撚知所謂
好像有2單新聞關於大陸人打尖,仲一樣係問香港人係咪中國人,中唔中國人關你鬼事,宜家打尖已不對,唔尊重當地文化,仲講依句說話,哪怕在外國未知是否能回國?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kxkx 於 2017-10-12 07:26 PM 發表

通識題
日本係冇身份證呢樣野

我十幾年前係河口湖民宿親眼見過,身份證主人是移居日本多年,娶了日本太太和生了小孩的瀋陽人,身份證上仲好大隻字寫住……中國人……三個字

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 11:07 PM 發表

各打五十板?有啲唔公道喎,條片原意想唱衰〈大陸人〉,
可惜只播咗個〈肥妹〉失控大叫,條仔想幫拖,點知越幫
越忙,因佢〈智商〉不高,反而畀人覺佢撩事鬥非樣!

點解會話〈條片原意想唱衰 ...
算啦,擺翻圍揸下棚

引用:
原帖由 faatchi001 於 2017-10-12 11:12 PM 發表

黃絲熱狗攔車阻路,唔見你閙得咁落力,對人不對事,玩針對,敢做唔敢認,低9能
唔敢閙喇,
大6人打尖搞事, 周街疴屎合情合理, 中國人萬歲. 岩聽未

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 05:56 PM 發表
黃肥屍西樣真係有樣睇架

引用:
原帖由 qe9263 於 2017-10-12 05:49 PM 發表
快餐店女職員獨癮起︰香港人永遠不是中國人
影衰香港累街坊2017年10月12日 13:00

有遊客在機場某連鎖快餐店買買吓嘢 ...
屌...講句嘢都吞吞吐吐口齒不清,明顯係冇讀書

英人權領袖被港拒入境!
中國香港已經不給英犬隨便出入。

快餐店的仆街有冇去含X送機?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]