• 瀏覽: 33,970
  • 回覆: 368
  • 追帖: 3
+53
引用:
原帖由 tony626 於 2017-10-12 03:50 PM 發表

公民黨有邊一個唔討厭?
同意。。。。個個都有破壞無建設

喺中環見過陳耳猿本人,樣衰又串串拱。今日再睇佢發問,更加令人討厭。

你叫泛氓唔做呢D仲有咩做,睇開D。

引用:
原帖由 KC15 於 2017-10-12 01:36 PM 發表
麻煩大家少登戲子莊的相,好醜樣,相由心生,越來越醜。
x 2

根本—地兩檢硏究過,討論過,講都講咗好耐,所以政府內部已存有充足理據,所以再諮詢都係揾嚟搞!

林鄭EQ 👍👍👍

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-10-12 01:31 PM 發表
特首林鄭月娥今早出席立法會答問會時被問及一地兩檢事宜。她指,一地兩檢有足夠法例基礎,認為運輸及房屋局長陳帆和律政司長袁國強已盡責,更表示「無謂再做呢啲拖延呢件事嘅行動」。公民黨陳淑莊要求林鄭月娥 ...
請問陳己完仲有乜問題呢?點解深圳灣一地兩檢唔話有問題,反而西九就有呢?仲有點解要搬啲學生出嚟論壇而唔係公衆呢?請陳己完解答!!

林鄭講得好

引用:
原帖由 KC15 於 2017-10-12 01:36 PM 發表
麻煩大家少登戲子莊的相,好醜樣,相由心生,越來越醜。
似垃圾

撐特首做實事。

引用:
原帖由 古朗 於 2017-10-12 01:59 PM 發表

天生一個馬騮頭

講起又幾似

佢都係搞下事姐

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-10-12 02:32 PM 發表

因學生會惡過黑社會,可公開批鬥
而家D很多學生真係很惡,就算係屋企做家長都唔可以話吓佢, 一話佢哋就話要生要死,超自以為是同野蠻

呢件ipad真係好煩, 佢一開聲我即刻轉台

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-10-12 01:31 PM 發表
特首林鄭月娥今早出席立法會答問會時被問及一地兩檢事宜。她指,一地兩檢有足夠法例基礎,認為運輸及房屋局長陳帆和律政司長袁國強已盡責,更表示「無謂再做呢啲拖延呢件事嘅行動」。公民黨陳淑莊要求林鄭月娥 ...
明擺住陳淑莊呢只妖乸想挖嘅氹俾特首及高級官員去學生論壇被學生圍攻!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]