• 瀏覽: 33,973
  • 回覆: 368
  • 追帖: 3
+53
又擺學生上枱,可以收工,easy job

引用:
原帖由 hungth1028 於 2017-10-12 02:53 PM 發表
一地兩檢點解要同學生傾?係傾都同會搭嗰班用家傾啦!!!
更係, 啲大學生係所謂佢啲戲子

咩都去問學生, 陳熟女損已完前有無問過學生呢?
引用:
原帖由 starr 於 2017-10-12 01:58 PM 發表
學生就係求學階段,識條毛咩

應該議員去完論壇,先在議會發言。
次次官員去論壇,咁議員白收人工?
議員同官員係不同職能,議員咪卸膊!

我真係想問,學生未做野,對社會未有貢獻或足夠貢獻,點解要聽佢哋講野?

你會唔會同一個小朋友解釋自己既工作?

好撚樣衰呀,呢條八婆。把聲又男人

她自己知自己事,絕大部份市民都認同一地兩檢...
她無法用市民意見來抄作...唯有用黃學生啦....

=========
引用:
原帖由 e5432whm 於 12-10-2017 03:00 PM 發表
咩都去問學生, 陳熟女損已完前有無問過學生呢?

陳淑莊以前個樣都正正常常
依家真係越黎越樣衰

引用:
原帖由 Keydunker 於 2017-10-12 01:31 PM 發表
特首林鄭月娥今早出席立法會答問會時被問及一地兩檢事宜。她指,一地兩檢有足夠法例基礎,認為運輸及房屋局長陳帆和律政司長袁國強已盡責,更表示「無謂再做呢啲拖延呢件事嘅行動」。公民黨陳淑莊要求林鄭月娥 ...
林鄭完全唔同梁振英,佢耍完你你都博佢唔到,班泛民真係唔夠班!

身邊個個都好曾佢

總是搬學生出來

法會議員陳淑莊指,高鐵一地兩檢破壞基本法,「衝爛」香港的保護罩,批評林鄭淪為「新五無」

你條八婆而家又要維護基本法咩,基本法夠話要香港為二十三條立法啦,唔見你話支持,落實基本法執行,成日係到強詞奪理搏上鏡,有律師唔做做小丑

引用:
原帖由 tamseelok 於 2017-10-12 03:10 PM 發表
我真係想問,學生未做野,對社會未有貢獻或足夠貢獻,點解要聽佢哋講野?

你會唔會同一個小朋友解釋自己既工作?
無錯要聽都應該搵經常到廣州或國內既商人支唔支持一地兩檢。學生返學上堂高鐵關佢地乜事?咁驚一地兩檢除非你唸住做間諜或危害國家既事啫!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]