• 瀏覽: 29,763
  • 回覆: 398
  • 追帖: 2
+27
死開啦,仆你個臭街,英國佬。

又係毒果D9吹嘢。

英國今日先將多撻原來英國事頭婆邀請嘅國事訪問降格為一般性訪問
對堂堂美國元首,自己公開盟友都如此奚落
香港唔俾一隻政治小丑狗入境又算得係乜

完全係一面倒說話, 真係你話俾人夾返英國都得~

引用:
原帖由 辟易笑死人 於 12/10/2017 07:40 發表
曾聲援被判囚的雙學三子、英國保守黨人權委員會副主席Benedict Rogers,昨早從曼谷飛抵香港...

http://static.apple.nextmedia.com/images/e-paper/20171012/720pix/1507740321_740e.png

林鄭狼英肯定有份參與 ...
嘩……寫咁多個字
好辛苦下喎

引用:
原帖由 Herme 於 2017-10-12 12:06 PM 發表
竟然睇到職員眼泛淚光, 含淚送機
原來呢件 egg benedict 有眼疾
Hahahaha

入境處全體同人含住淫權領袖條恩送別,
更祝佢一路好走!😊

含淚送機

引用:
原帖由 o2mini 於 12/10/2017 07:44 發表
來港暗中搞局撐港獨; 給你條仆街入境才怪
大陸官員來傷講
d看更又未唔歡迎人
自己又係咁能衰
有口話人
無口話自己
扮晒正異……去死吧

引用:
原帖由 Fatba1983 於 12/10/2017 07:46 發表
正含能文章!
人地寫得好辛苦
好小可架

引用:
原帖由 asd06 於 12/10/2017 11:47 發表
昨日,Benedict Rogers從曼谷來港時被拒入境(可按此重溫報道),事後此等搞事友自然不會放過機會,大事抹黑政府,狂言質疑一國兩制已死,還「感人」地寫出他與入境處職員的對話。

嘩嘩嘩,正當黃友感動到上喊時,原 ...
你攪錯啦
呢段係……娛樂新聞

Well done, good job!

引用:
原帖由 asd06 於 2017/10/12 11:47 發表
昨日,Benedict Rogers從曼谷來港時被拒入境(可按此重溫報道),事後此等搞事友自然不會放過機會,大事抹黑政府,狂言質疑一國兩制已死,還「感人」地寫出他與入境處職員的對話。

嘩嘩嘩,正當黃友感動到上喊時,原 ...
有人現場親眼目擊秘密傳出 : 實情係入境處人員送呢條鬼佬去登機口嘅時候,裝香燒炮杖、向佢跪拜、兼送金銀衣紙,請佢快啲走唔好再嚟。

引用:
原帖由 atkatk002 於 12/10/2017 11:56 發表
其他唔評論;
我就唔X信入境處職員會含淚送機:公務員跟ORDER做野,會咁上心咁感性??!!
泛淫係……含淚送錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]