• 瀏覽: 123,639
  • 回覆: 559
  • 追帖: 18
+10
引用:
原帖由 ibm1 於 2017-10-11 05:17 PM 發表
假設, 嗱~~~ 我只係 "假設",
"聖經" 唔係由神寫, 只係由一個普通人寫出嚟,
咁... 今日O既天主教同基督教到底係乜野嚟呢?
幾百年後歷史上呢個人可能會被描寫成"性教主"都未定

這樣騙局都重有人信既,這班女是儍的嗎?

有無咁多無腦既人呀?

引用:
原帖由 咕咕700 於 2017-10-11 05:23 PM 發表
這樣騙局都重有人信既,這班女是儍的嗎?
呢班女可以享用神棍的米青, 更可以用作mask面膜, 內服外敷, 一雞兩味, 可保十年青春美顏,  佢地唔係傻.

25萬

引用:
原帖由 alanchan2077 於 2017-10-11 04:08 PM 發表
d 女人係未弱智架

最近啲騙財騙色案令我覺得女人好蠢
與其話係被騙, 不如話佢地係半賣半送自己出去, 只係到某一個地步佢地接受唔到降頭師既態度, 所以先去告發佢, 基本上呢個同叫雞變強姦一樣, 係商業糾紛

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-10-11 05:31 PM 發表

呢班女可以享用神棍的米青, 更可以用作mask面膜, 內服外敷, 一雞兩味, 可保十年青春美顏,  佢地唔係傻.
吸精延年....

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2017-10-11 04:02 PM 發表
姓凌(27歲)男子涉嫌以「性交轉運」誘騙30歲女子與其發生性行為,昨午在香港國際機場落機被捕。據悉,凌為一名降頭師,在旺

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/ ... 145713031-1011_0082 ...
有冇女降頭師……我比你轉運!😄😄

又食又拎
邪師不凸止,倚靠女人貪痴維生既寄生蟲

嘩....佢老味臭西丫, 賣成八鳩幾千蚊一個西牌, 憑嘜能野丫佢?

引用:
原帖由 沙田深情的高潮 於 2017-10-11 05:37 PM 發表

有冇女降頭師……我比你轉運!😄😄
e個題材岩唔岩用黍作返篇淫故呀??? 期待....

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-10-11 04:18 PM 發表
港女明知呢條神棍係亂噏, 都願意畀佢吊, 即係你情我願的吊西, 外人不得干預,
神棍30歲未到, 係粗壯青年, 鞭鞭有力, 港女心甘情願畀佢吊, 其實係港女執到寶.
冇錯,純粹你情我願
如果屌完第二日中六合彩
咁點計先?

引用:
原帖由 紫光元素 於 2017-10-11 05:40 PM 發表

嘩....佢老味臭西丫, 賣成八鳩幾千蚊一個西牌, 憑嘜能野丫佢?
所以成日要上泰國,上面應該有好多呢啲牌批發賣,一個成本應該唔使港幣廿蚊

引用:
原帖由 紫光元素 於 2017-10-11 05:41 PM 發表

e個題材岩唔岩用黍作返篇淫故呀??? 期待....
知陰人!😄😄

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]