• 瀏覽: 41,689
  • 回覆: 268
  • 追帖: 5
+13
引用:
原帖由 超靚仔17 於 2017-10-11 03:45 AM 發表
今天是雙十節, 北京叫做辛亥革命一百零六周年; 對前國民黨員黃毓民來說, 自然是中華民國國慶一百零六周年。 他和謝義方在節目中大談國民黨如 ...
即係話自己是黨工喇。非共非民。咁不如返臺灣喇,英九需要你呀!食住自付

引用:
原帖由 泉船 於 2017-10-11 07:30 AM 發表

無。一點也沒有。
議員是議事,不是背歷史。
已完就是狗。只保護主人利益

建制派洗鬼識歷史咩!識利益就得啦!邊便揸旗就埋邊便堆...

講講社民連濕九大。

國民黨無晒人才,你黃生咁叻去做黨主席勇救國民黨。

二係,國民黨早於李登輝時期開始死。

根本無從華僑,港澳同胞,本土,外省中吸納真正人材。

果時,叫人國民黨只係話可以貪污,飲飲食食。邊有人叫招人入會。

我係其中一個曾招過入黨,我拒絕,第一我反蔣,第二我反貪腐。

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2017-10-15 10:19 PM 發表
建制派洗鬼識歷史咩!識利益就得啦!邊便揸旗就埋邊便堆...
糞民呢 ?

引用:
原帖由 超靚仔17 於 2017/10/11 03:45 發表

今天是雙十節, 北京叫做辛亥革命一百零六周年; 對前國民黨員黃毓民來說, 自然是中華民國國慶一百零六周年。 他和謝義方在節目中大談國民黨如 ...
我唔會睇

識歷史咁又點?....

甘迺迪名言:「不要問國家可以為你做什麼,你應該要問自己可以為國家做什麼。」黃毓民,你熟讀歷史,敢問你為中國做過甚麼?

引用:
原帖由 普京大帝 於 2017-10-14 03:36 PM 發表
相信好多人唔知,旭狗老豆以前係大軍閥蔣介石頭號左右手,旭狗自小受國民黨教育,如果佢老豆唔係早死,連續十介總統都係旭狗做
係咩?我淨係知佢九十年代嗰陣退咗黨,原來佢老頭子係蔣公頭馬,唔怪得反共反到上腦啦!

引用:
原帖由 bensonchow 於 2017-10-11 06:01 AM 發表
算罷喇黃毓民,連個死靚妹都多票過佢。
係乜能都唔識的死靚妹,

識一到十九大又點?
而家選舉係咩都唔能洗識,

毓民叻就做左教授啦 狗up

呢條已廢棄既熱狗,可以點姐!

建制派全都是垃圾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]