• 瀏覽: 8,374
  • 回覆: 78
引用:
原帖由 chan0318 於 2017-10-8 03:35 PM 發表

靠掉磚都贏撚唒啦.......

渣住幾舊磚帶埋口罩,食唒個勢,老解都要行埋一邊
咁即是你贊成大陸出世d人及他們的子女都要用返中共法律啦!因為是你們祖先建立中共政府!香港人無份的!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 06:55 PM 發表

即是你好唔喜歡大陸共產法,敢怒不敢言,才迫住來香港?
咁就「即是」,智將。

引用:
原帖由 krypto2 於 2017-10-8 08:09 PM 發表

咁就「即是」,智將。
反對就反對,贊成就贊成,一就一,二就二,不要口是心非!

還是中共國出世的人,特別喜歡講大話?

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 08:13 PM 發表

放棄治療,後果可以好嚴重,就好似咁。社會炸彈,唔知幾時爆。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 07:01 PM 發表

咁即是你贊成大陸出世d人及他們的子女都要用返中共法律啦!因為是你們祖先建立中共政府!香港人無份的!
無論用乜法律黃屍都唔識守,只會叫囂搏出位.....  

我贊成黃屍掉磚粉皮爛屍訖路........

香港土地係中共擁有,你拿人地口袋既野同妳換空氣呀?
同賭白頭片有咩分別

你再嘈到甘煩,大陸直接取消一國兩制就得啦,駛咩同妳交換呀?你得空氣咋
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-7 12:38 AM 發表
既然大陸人咁想來香港,不如香港政府及所有市民,同大陸交換土地,十三億人連同中共政府搬來香港,香港人連同政府搬上大陸。

各得其所,我不介意住蘇杭湖北湖南定濟南,只要用返香港法律及制度就得!

係都係中華人民共和國香港特別行政區架啦
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 08:13 PM 發表

引用:
原帖由 chan0318 於 2017-10-8 08:41 PM 發表

無論用乜法律黃屍都唔識守,只會叫囂搏出位.....  

我贊成黃屍掉磚粉皮爛屍訖路........
黃絲關我鬼事呀!
我剩係想知為何大陸人祖先既然建立了中共國,整了中共法律出來俾後代,就請你尊重你祖先,就算來了香港,都要守中共法律。

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 11:16 PM 發表

黃絲關我鬼事呀!
我剩係想知為何大陸人祖先既然建立了中共國,整了中共法律出來俾後代,就請你尊重你祖先,就算來了香港,都要守中共法律。
咁你條傻hi呢?

你係非洲人定印度種?

引用:
原帖由 oyear 於 2017-10-8 08:55 PM 發表
香港土地係中共擁有,你拿人地口袋既野同妳換空氣呀?
同賭白頭片有咩分別

你再嘈到甘煩,大陸直接取消一國兩制就得啦,駛咩同妳交換呀?你得空氣咋

取消一個兩制?其實全世界一早都知大陸人無口齒啦!果然!

引用:
原帖由 chan0318 於 2017-10-8 11:21 PM 發表

咁你條傻hi呢?

你係非洲人定印度種?
香港人好多祖先一早來了香港,1949年不在大陸,不似你祖先歡迎中共入城建國,請你尊重你祖父,守返他們制定給你的法律。

來了香港,也守中共國法律,記得只生一孩呀!

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 11:25 PM 發表

香港人好多祖先一早來了香港,1949年不在大陸,不似你祖先歡迎中共入城建國,請你尊重你祖父,守返他們制定給你的法律。

來了香港,也守中共國法律,記得只生一孩呀!
大陸都開二孩啦........

舊移民離開大陸太耐,follow唔到,自己落左黎先就禁止其他人有相同權利.......

你條蝗蟲扮香港人?麻煩收皮啦......

英國人無口齒,話左既居英權結果無左
美國人無口齒,講好左參加巴黎協定,結果退出左
日本仔台灣信錯大佬,諗住靠美國大佬一齊玩TPP,結果美國大佬只顧自己美國優先,一腳伸開佢地唔再攪;
一早話左美國英國無口齒啦

依家中共已經比左廿年一國兩制香港勒,香港仲未立23條,既然香港人仲未盡義務,仲有班盲反反大陸,大陸一樣可以學英美,收番佢自己承諾既野

你以為你成個小屁孩,係到樓計,大陸就真係唔敢咩
美國人鬧人無人權民主,自己就係老祖宗啦。
香港人鬧大陸無口齒,香港人一樣法律第二啦。
黃絲獨裁文革,批鬥校長, 好彩香港有港警! 如果香港人都可以有槍械,黃絲實槍斃異見者。
好彩香港有解放軍,你地發下白日夢啦。 全世界有目共睹,廿年駐港解放軍一單醜聞都無! 將來香港政府可能要求解放軍學美國用國民警衛軍軍隊鎮壓華爾街暴民, 就另作別論啦。
不過你班人只識以言入官員罪,打壓市民愛國愛黨既自由意志既普世價值。連絕食自焚都唔敢學咩搞港毒啦,*講*毒你就叻!
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-8 11:21 PM 發表

取消一個兩制?其實全世界一早都知大陸人無口齒啦!果然!

引用:
原帖由 oyear 於 2017-10-8 11:37 PM 發表
英國人無口齒,話左既居英權結果無左
美國人無口齒,講好左參加巴黎協定,結果退出左
日本仔台灣信錯大佬,諗住靠美國大佬一齊玩TPP,結果美國大佬只顧自己美國優先,一腳伸開佢地唔再攪;
一早話左美國英國無口齒 ...
請大陸人尊重你1949年有份建立中共國的祖先,就算來了香港,都繼續守中共法,包括不可以上Facebook及香討。

引用:
原帖由 chan0318 於 2017-10-8 11:37 PM 發表

大陸都開二孩啦........

舊移民離開大陸太耐,follow唔到,自己落左黎先就禁止其他人有相同權利.......

你條蝗蟲扮香港人?麻煩收皮啦......
開放二孩是三代單傳才有!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]