• 瀏覽: 8,443
  • 回覆: 78
既然大陸人咁想來香港,不如香港政府及所有市民,同大陸交換土地,十三億人連同中共政府搬來香港,香港人連同政府搬上大陸。

各得其所,我不介意住蘇杭湖北湖南定濟南,只要用返香港法律及制度就得!

你都on99, 你有咩條件同人講數?

靠而家香港駐港解放軍人數,點守得住中國海岸線同內陸邊境呀?米玩啦!   

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2017-10-7 05:24 AM 發表
靠而家香港駐港解放軍人數,點守得住中國海岸線同內陸邊境呀?米玩啦!   
港獨黃屍又點會靠而家香港駐港解放軍?
當然係靠佢地自己!不過咁仲死 (靠班廢柴)!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-10-7 12:44 AM 發表

that's a good idea!
that's a good idea for 比人恥笑。

樓主, 你的腦袋在哪裡, 自不說人家肯唔肯換, 你知不知道香港人想不想換,成日將自己的想法當成其他人都各你一樣.

樓主搬去戈壁沙漠,大把地

用香港法律?食得屎啦!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-10-7 12:44 AM 發表

that's a good idea!
新移民應該好贊成

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2017-10-7 05:24 AM 發表
咁軍人可以留低喎。

李生就算富可敵國,都唔會同你傻。
到時靠你交稅養喇。   
引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-10-7 09:46 AM 發表
咁軍人可以留低喎。

引用:
原帖由 kcmc 於 2017-10-7 05:17 AM 發表
你都on99, 你有咩條件同人講數?
唔on9都唔會反中啦

引用:
守?到時就會話英國人先能管好,陶傑咪電台日日講law

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]