• 瀏覽: 15,599
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 skytra 於 2017-10-29 11:25 AM 發表
好多南亞人士都是聲稱在本國 受政治迫害來港

佢地拿行街紙

上次公民黨官司輸左

否則香港就變成菲律賓國

地泛民咁搞

唔多南亞先奇?
公民黨同張超雄都仲有人選佢地入立法會!

引用:
原帖由 skytra 於 2017-10-29 11:25 AM 發表
好多南亞人士都是聲稱在本國 受政治迫害來港

佢地拿行街紙

上次公民黨官司輸左

否則香港就變成菲律賓國

地泛民咁搞

唔多南亞先奇?
香港真係多咗好過逾期居留人士⋯⋯⋯

都唔明特區政府高學歷高薪蛇頭鼠眼肥嘟嘟班完全無工作能力高官日日係度做緊乜⋯⋯⋯香港地方細人囗已經爆晒棚⋯⋯⋯仲可以容納甘Q多逾期居留人士⋯⋯⋯

好得人驚周圍多咗好多南亞大陸人⋯⋯⋯其中有好多逾期居留人士⋯⋯⋯

泛民喜歡啊  

引用:
原帖由 西奴末日 於 2017-11-9 01:56 AM 發表
泛民喜歡啊 ?
C主⋯⋯⋯正確係特區政府高薪蛇頭鼠眼肥嘟嘟高官至愛⋯⋯⋯可以令到香港治安更差⋯⋯⋯

周圍好很多南亞大陸人⋯⋯⋯加埋逾期居留人士⋯⋯⋯香港治安越來越好得人驚⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-11-24 02:17 AM 發表
周圍好很多南亞大陸人⋯⋯⋯加埋逾期居留人士⋯⋯⋯香港治安越來越好得人驚⋯⋯⋯
特區政府高薪蛇頭鼠眼肥嘟嘟完全無工作能力班擦鞋高官有個非常善良嘅心想令到香港治安差過南亞國大陸⋯⋯⋯

周圍好很多南亞大陸人⋯⋯⋯加埋逾期居留人士⋯⋯⋯點解見完全見唔到警察巡邏⋯⋯⋯

收皮啦 香港人, 自己選擇自己受,香港人唔去內地屌西邊有咁多新移民?香港人唔選泛民主派 邊有咁多南亞人呀?

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-10-4 07:09 PM 發表
點解香港可以容納咁多逾期居留南亞大陸人⋯⋯⋯74091207409121
鬼叫港英政府當年簽下人權組織協議,又有一批本土人權組織人士幫佢哋,令而家對呢班南亞假難民變得束手無策。

引用:
原帖由 得閒看看 於 2017-10-8 08:28 PM 發表
政府高招。呢幾年咁多基建工程,唔夠工人,想輸入外地勞工又怕啲勞工團體詐型,唯有喺審批難民時放軟手腳,等佢哋可以留港打工。因為佢哋冇正式入境記錄,啲勞工團體想查都冇得查。:v ...
如果真係你咁講法,解決方法就好簡單。只要久唔久打個電話報警是旦話個地盤有非法勞工,警察就要做嘢啦!請非法勞工要坐監。察得密,就唔會有人請非法勞工啦!

南亞人犯案,令大家關注社會治安…多謝難民之父張超雄議員

引用:
原帖由 hy3161 於 2017-12-19 01:12 PM 發表

多謝你好朋友,飯民咯。
C主⋯⋯⋯咩叫飯民⋯⋯⋯食唔食得架⋯⋯⋯幾錢一斤⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]