• 瀏覽: 3,844
  • 回覆: 41
+3
在大陸,想用 whatsapp 通知broker買股票,出不到訊息!

無花無假,真的出不到訊息,唉!又升多五仙,我仲未問到㸃打長途搵個 broker friend!

電腦㸃出 whatsapp,急!

delay more,又升多個價位!

買不到了!返一返大陸,賺少幾皮!

delay more,監牢無得同外界通訊!

返大陸唔好用whatsapp啦,調理農務蘭花系!

引用:
原帖由 l'automne 於 2017-10-3 03:28 PM 發表
在大陸,想用 whatsapp 通知broker買股票,出不到訊息!
為何留在大陸 ?

引用:
原帖由 l'automne 於 2017-10-3 03:28 PM 發表
無IDD?
無微信?

Whatsapp有時唔得。

你個broker同我講, 你好落後, 連微信都唔識裝, ......佢大部份客都係用微信
學下我啦, WS, WC, Skype...釘釘都有裝(你聽過未?),上到太空都唔會失聯.....仲有pop電郵在大陸係可以收發架
最後,即使乜都冇裝, 連網都上唔到, 依照可以發短訊去對方手機

引用:
我係內地日日可以用whatapp,邊個話吾可以用,你其實敢吾敢返大陸都成問題

用唔到WhatsApp 又上到香討?

引用:
原帖由 vanga 於 2017-10-3 05:01 PM 發表

為何留在大陸 ?
中秋上來賞月呀!香港睇樓頂呀?

引用:
原帖由 40342 於 2017-10-3 05:18 PM 發表
用唔到WhatsApp 又上到香討?
電腦裝了爬長軟件,電話無,一向 whatsapp 都出到,無問題!㸃知今日唔得!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]