• 瀏覽: 3,829
  • 回覆: 48
+4
(20:52更新)iPhone上市十週年,令台灣果粉引頸期盼的 iPhone 8,本月22日才在台灣開賣,開賣不到一週,今(28日)卻驚傳iPhone 8 Plus充電中發生爆裂,嚇壞死忠蘋果迷。

又爆了!

新聞來源連結:

http://www.chinatimes.com/realtimenews/20170928004975-260405

少刷社交媒体,少关注坏消息。
难过的事情太多,你难过不过来。
賣咁貴嘅埃瘋同碌七都爆,無謂搵命仔嚟博!

用韓仔電池。。。

泡菜可能專登玩野,等一人衰一次。。。

今次輪到日本又爆啦!!!!! 好快又唔俾帶ip8上飛機啦!!!

風水輪流轉.

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2017-9-28 11:55 PM 發表
賣咁貴嘅埃瘋同碌七都爆,無謂搵命仔嚟博!
可能就係平冇得爆, 貴先有這些生活享受.

幫果粉搬定龍門先..

韓國將三星爆炸既電池賣晒比APPLE..
呢招真係高..

所以我都話, 如果華為呢個時候推出石墨烯電池手機的話, 一統天下都有可能.

如石墨烯真如網上所述的能耐相同的話.

一次又一次韓機爆炸,如果仲有話大陸機爆炸,你話果班人幾無知on9呢!

爆炸電池廠出品蘋果都敢用!

引用:
原帖由 lam_km 於 2017-9-28 11:52 PM 發表
台灣近日傳出iPhone 8 Plus在充電時,發生外殼爆開意外,有指可能是電池澎脹所致。原來早前有南韓傳媒披露,指蘋果

http://hk.on.cc/tw/bkn/cnt/news/20170928/photo/bkntw-20170928211138699-0928_04011_001_01b ...
非洲酋長的最愛!2個非洲人就有1個用這款中國手機,全因這個特殊的自拍功能                       根據中國海關統計,2016年前三季,傳音手機出口量達5565萬台,不僅是中國國產手機品牌之冠,更遙遙領先第二和第三位的華為(4149萬)和聯想(2951萬)。香港信報報導,據傳音自己估算,2016年全年手機出口量,達到8000萬部,年增率逾60%,第一次成為中國國產手機外銷冠軍。  (毒果手機BYEBYE)
奧班馬都啱用

TECNO我第一次見是在無線介紹一帶一路時有講過的

三星手機
軍工級別的保證
保證爆炸
你值得擁有

樓主條link先前連接的新聞好似移走咗了, 係咪??先前都睇到, 而家睇唔到.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]