• 瀏覽: 39,832
  • 回覆: 49
巨魯尾⋯⋯⋯好很耐無搭電車⋯⋯⋯一搭又撞着個駕駛員駕駛部電車速度慢銀過排申請公屋條隊⋯⋯⋯請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

電車真係好迫好多人搭⋯⋯⋯市民真係識精打細算⋯⋯⋯電車不愧為窮人恩物⋯⋯⋯

巨魯尾⋯⋯⋯好很耐無搭電車⋯⋯⋯一搭又撞着個駕駛員駕駛部電車速度慢銀過呃綜緩條隊⋯⋯⋯請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

電車已經可以下載班次程式⋯⋯⋯但點解個程式一定要開定位先可以睇到班次情況⋯⋯⋯點解唔可以似九巴個程式可以任人選㨂地點查看班次時間表⋯⋯⋯電車公司係唔係買咗個廉價班次程式⋯⋯⋯好過新巴城巴多多聲乜Q班次程式都無⋯⋯⋯

駕駛員點解要拖慢部電車駕駛速度⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-12-11 06:21 PM 發表
駕駛員點解要拖慢部電車駕駛速度⋯⋯⋯
電車係主要公交車亦係窮人恩物⋯⋯⋯唔該班打工仔女高層用心做好份高薪工⋯⋯⋯個個都係成年人⋯⋯⋯成日俾人投訴真係丟晒電車公司面架⋯⋯⋯

多謝分享

睇住個駕駛員個樣好似食咗丸仔咁款⋯⋯⋯拖慢駕駛速度仲慢銀過呃綜緩條隊⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

好很耐無搭平民電車⋯⋯⋯巨魯尾一搭又撞着個老油條駕駛員駕駛部電車速度慢銀過排申請公屋條隊⋯⋯⋯電車公司請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

最近搭平民電車駕駛速度回覆正常⋯⋯⋯多謝管理層有跟進改善⋯⋯⋯感恩⋯⋯⋯

巨魯尾一搭又撞着個老油條駕駛員駕駛部電車速度慢銀過排申請公屋條隊⋯⋯⋯電車公司請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

呢排電車駕駛速度有明顯改善⋯⋯⋯個別駕駛員速度仲係慢冧過排申請公屋條隊⋯⋯⋯班次仲有好很多進步空間因為大多乘客搭⋯⋯⋯差唔多部部電車迫爆乘客⋯⋯⋯

好很耐無搭平民電車⋯⋯⋯巨魯尾一搭又撞着個中年肥嘟嘟駕駛員駕駛部電車速度慢銀過排申請綜緩條隊⋯⋯⋯電車公司請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把銀柒⋯⋯⋯

唔該班電車公司高層聘請班稍為正常噃少少駕駛員⋯⋯⋯咁部平民電車速度一定唔會慢銀過申請排公屋條隊⋯⋯⋯電車公司用咁銀多銀糧請埋咁多同特區政府完全無分別無銀用粉腸管理層把柒咩⋯⋯⋯

等咗10分鐘無電車⋯⋯⋯超失望⋯⋯⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]