• 瀏覽: 39,834
  • 回覆: 49
電車係專線交通工具⋯⋯⋯又係用電⋯⋯⋯諗極都唔冧明點解行車速度仲慢冧度呢⋯⋯⋯

今晩電車駕駛速度仲慢冧過申請綜緩條隊⋯⋯⋯

引用:
原帖由 我愛獅子山下 於 2017-10-21 07:33 PM 發表
等咗20分鐘都無電車⋯⋯⋯乜路面有特別事故發生咩⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯同特區政府無分別請埋D無銀用粉腸高級管理層⋯⋯⋯
巨魯尾⋯⋯⋯今晩認真唔好彩等電車又耐又搭正個老油條電車駕駛員揸嘅電車仲慢冧過申請公屋條隊⋯⋯⋯正一無銀用粉腸高級管理層⋯⋯⋯

電車真係香港區貧民好重要嘅日常公交車⋯⋯⋯貧窮市民絕對無機會豪花公帑$898用嚟裝修⋯⋯⋯只有本事搭電車作為日常公交車⋯⋯⋯

電車係專線交通工具⋯⋯⋯又係用電⋯⋯⋯諗極都唔冧明點解行車速度仲慢冧過申請綜緩⋯⋯⋯睇住個電車駕駛員特登拖慢駕駛速度等紅燈⋯⋯⋯睇真D駕駛員似老油條個樣似琴晚輸馬⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯班粉腸高層都唔知請D乜Q高質素人類駕駛電車⋯⋯⋯

除咗班老油條電車駕駛員特登拖慢駕駛速度⋯⋯⋯就算後生果D電車駕駛員都成日拖慢駕駛速度⋯⋯⋯係個人工作態度問題⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯都唔知班粉腸高層識唔識請正常質素人類駕駛電車⋯⋯⋯

難得今晚行運個電車駕駛員比較正常唔會拖慢駕駛速度等紅燈⋯⋯⋯

個後生電車駕駛員個樣好似未瞓醒拖慢駕駛速度⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯都唔知班粉腸高層識唔識請正常質素人類駕駛電車⋯⋯⋯

今日黑過黙豆⋯⋯⋯等咗20分鐘都無電車⋯⋯⋯乜路面有特別事故發生咩⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯同特區政府無分別請埋D無銀用粉腸高級管理層把柒⋯⋯⋯

乜今日都係甘很黑⋯⋯⋯等咗20分鐘都無電車⋯⋯⋯乜路面有特別事故發生咩⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯請埋D同特區政府完全無分別無銀用粉腸高級管理層把柒⋯⋯⋯

俾二個大陸佬阻Q住晒上車⋯⋯⋯巨魯尾⋯⋯⋯又想上車又上等下一部⋯⋯⋯香港多得呢D垃圾質素人才入侵⋯⋯⋯香港一定向南亞國睇齊⋯⋯⋯

今日電車班次好似稍為有改善⋯⋯⋯

巨魯尾⋯⋯⋯部自私霸道旅遊巴佔用電車專用線阻Q住晒稍為正常駕駛員駕駛速度⋯⋯⋯

終於見到電車服務已逐步有改善⋯⋯⋯多謝高層肯用心做好份工為貧苦大眾服務⋯⋯⋯
⋯⋯⋯香港明天會更好皆因有班高質素獅子山精神發揮緊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]