• 瀏覽: 10,733
  • 回覆: 51
+2
引用:
原帖由 屢禁不改 於 2017-10-9 12:14 AM 發表

做人唔好咁盡!!
揑碎玻璃心
唔係太盡 係啲人出言不遜 自以為高人一等吧 呢啲叫自招其辱
BNO只係一個旅遊証件, 不要終日幻想係人哋子民
從BNO改變為BC係有方法, 但要從一些實際途徑去做, 成日喺網上吹虛係唔得嘅

英國軍官怎樣昏庸也好,應該分得出港獨癈青與啹喀之別,啊!同啹喀比實在是天淵之別,就算與童軍相比,也是井底蛙與浮雲之別哦~

引用:
原帖由 eta2892a2 於 2017-9-26 12:53 AM 發表
仲停留喺 1939 - 1942 年,同中國人打 opium war 咩?
而家英軍,跟美軍打中東人,搶石油喇!   

1939~1942係Opium War?  18…呢?

笑話一則
當黃痴瘋在英國人權委員會訴苦之後

看見一名男子苦笑 ,就問道 :
當我在抗爭的的時候 ,你在做些什麼 ?

男子很平靜的答覆:
我駕著戰鬥機在倫敦上空保衛著這塊土地 ,人民
讓你們有個安全的抗爭環境…….我叫查里斯

痴瘋聽後不知是為自己的無知感到慚愧 ,啞口無言
還是終於明白了”人民”對國家的付出

你不能這樣罵特首,她是英國人的老婆,英國人的母親。

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-9-25 21:58 發表

地球上再沒有 事情 比自稱 中共囯人 更契弟! 知道麽!
有!
個啲用中文又自稱自己做支那人個啲仲契弟。

打錯咗
多謝指正
引用:
原帖由 過去色 於 2017-10-23 06:48 AM 發表

1939~1942係Opium War?  18…呢?

去吧!去吧!別回頭。不管老中青,要去的就去吧!去參英軍打共匪吧!到時候,記得準備棺材吧!

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-10-23 07:15 PM 發表
去吧!去吧!別回頭。不管老中青,要去的就去吧!去參英軍打共匪吧!到時候,記得準備棺材吧!
棺材?曝屍荒野啦、大把狗!益下D狗啦……on 9 仔唯一貢獻就系喂狗!入英軍、你老母考體能都吾pass..最慘連英文都肥佬……去做軍營文人啦……掃地、洗廁所就得。

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-9-26 07:58 PM 發表
bno holder
做乜偷圖唔標出處

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-9-25 09:02 PM 發表
BNO 可以去英國當軍。
出處?

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-9-26 07:58 PM 發表
bno holder
你用微信,口一套做一套

引用:
原帖由 yeungt888 於 2017-9-25 09:02 PM 發表
葡萄牙就真系送左本葡萄牙護照比澳門人,香港人就恨唔到。

引用:
樓主,你依種廢物,最啱就係俾ISIS用嚟練靶啦!
快D起行,唔好吹水,最好就有去冇回!😁

揸BNO仲可以去英國乞食㖭...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]