• 瀏覽: 19,150
  • 回覆: 256
+23
立法會議員何君堯被荃灣區議員、新民主同盟成員譚凱邦質疑,並非新加坡執業律師。
何君堯晚上在社交網頁上載他在1995年,獲新加坡最高法院發出的律師註冊文件副本,並留言說他的「新加坡律師資格在此........

何先生慘遭非建制派全方位圍剿。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/何君堯網上留言稱-新加坡律師資格在此-104148050.html

何議員又贏一仗,英國果單得啖笑,人地既然已經取得資格,聲稱自己有此資格既銜頭有乜問題?喺要死咬要在當地開業先算數,真多9餘。咁以後D教授退休後都唔可以再宣稱自己呢D銜頭,都無再執業

引用:
原帖由 win9876432 於 2017-9-23 07:36 PM 發表
何議員又贏一仗,英國果單得啖笑,人地既然已經取得資格,聲稱自己有此資格既銜頭有乜問題?喺要死咬要在當地開業先算數,真多9餘。咁以後D教授退休後都唔可以再宣自己稱呢D銜頭,都無再執業
何生慢慢玩死班傻仔黃絲,柒完又再柒

引用:
原帖由 win9876432 於 2017-9-23 07:36 PM 發表
何議員又贏一仗,英國果單得啖笑,人地既然已經取得資格,聲稱自己有此資格既銜頭有乜問題?喺要死咬要在當地開業先算數,真多9餘。咁以後D教授退休後都唔可以再宣稱自己呢D銜頭,都無再執業
算吧啦, 黃絲的伎倆,來來回回得偷換概念、斷章取義、肆意夸張和憑空捏造。

支持何君堯激死班黃絲、廢青、港獨小醜!

黃絲毒果真係亂咁嚟, 遲啲就會有人出嚟話何君堯推阿婆落海,強姦隻豬,然後要佢證明自己冇做過。

泛民建制歷史性齊心合力對付愛國律師。

引用:
我在英國真正執過業……咁我回流返香港後專業資格上應該係咩銜頭吖?

引用:
原帖由 Peter_H 於 2017-9-23 07:48 PM 發表
幾時到幾時執葉 時間丶地點、性質
慢慢黎,等黃絲柒完又柒

何君堯白痴,差人查佢身份證,佢就拎張出世紙出黎,on9

引用:
你問下淆底獸 如果依家有人請佢去英國打官司 佢可以即刻去英國打官司嗎 有執業資格但冇申請為執業律師 都不能在英國執業

班人已經疼爆啦。學歷/資格同現職業既分別都唔識,真係用屎忽背書。

人地問何君妖2016年是否新加坡執業律師呀,成班痴漢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]