• 瀏覽: 2,293
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
自從你班垃圾群埋美國領事攪我地中國,我地香港。
畀傳媒踢爆咗佔中亂港攪死香港。

香港人已經唔能夠當你地係香港一份子,你地根本就係美國條狗。

有事無事又走去美國告洋狀。又要美國制裁我地香港,攪我地中國。

你地根本就係外人。唔係中國人,唔係香港人。
走啦。厚顏無恥嘅無賴群。

那班洋奴, 飯來張口, 不貢獻已看成老奉, 還要搞破壞, 外人都不如...
外人尚且付上勞力解決勞工短缺的問題, 他們連公民責任是什麼也未知

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-9-23 01:09 PM 發表
那班洋奴, 飯來張口, 不貢獻已看成老奉, 還要搞破壞, 外人都不如...
外人尚且付上勞力解決勞工短缺的問題, 他們連公民責任是什麼也未知
無錯,洋奴,嫁英犬,將子女入籍外國,欺師滅祖,豬狗不如。

其實好多黃絲持有雙重國籍,攪死香港佢可以隨時走人。
去返外國做洋奴。
係香港就扮哂香港人係咁傷害我地中國香港人。

我覺得佢地乜都唔係,根本唔係人,係畜牲

引用:
原帖由 lewark 於 2017-9-23 02:39 PM 發表
其實好多黃絲持有雙重國籍,攪死香港佢可以隨時走人。
去返外國做洋奴。
係香港就扮哂香港人係咁傷害我地中國香港人。
呢班先係最仆街囉。
其實呢班都係受到一句“解放軍殺到黎”影響。
賤賣家產,放棄高薪厚職,遠走高飛。
但去到外地又受到歧視,未能做返香港的職位,部份更加回流。
部份見到自己賣左既樓升值多倍,以前既下屬升上高層,中國高速進步中。
唔順氣,所以攪破壞,令自己自我感覺良好。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-9-23 02:59 PM 發表

呢班先係最仆街囉。
其實呢班都係受到一句“解放軍殺到黎”影響。
賤賣家產,放棄高薪厚職,遠走高飛。
但去到外地又受到歧視,未能做返香港的職位,部份更加回流。
部份見到自己賣左既樓升值多倍,以前既下 ...
都係泛民同毒果不停發放恐慌言論。

嚇到班自以為是,以為自己好叻嘅人走都走唔切,

佢地應該搵罪𣁽禍首泛民同呢度班低等黃絲亂咁噏算帳。

算吧啦,你看看習近平家族裡有幾多皇親貴族有外國居留權吧。

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 05:19 PM 發表
算吧啦,你看看習近平家族裡有幾多皇親貴族有外國居留權吧。
同香港人當你地呢班黃絲係外人有咩關係。

香港人當你地班垃圾係係外人因為這幫垃圾一直傷害香港,破壞香港。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-9-23 05:22 PM 發表

同香港人當你地呢班黃絲係外人有咩關係。

香港人當你地班垃圾係係外人因為這幫垃圾一直傷害香港,破壞香港。
藍屍食建制蛇宴精神上吳三桂?

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 05:26 PM 發表

藍屍食建制蛇宴精神上吳三桂?
同香港人當你地班害港黃絲係外人有咩關係。

香港人當你班垃圾係外人因為你地班垃圾傷害香港。攪香港,攪中國。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-9-23 05:28 PM 發表

同香港人當你地班害港黃絲係外人有咩關係。

香港人當你班垃圾係外人因為你地班垃圾傷害香港。攪香港,攪中國。
共慘黨與外族有甚麼關係?

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 05:38 PM 發表

共慘黨與外族有甚麼關係?
9唔搭8,

香港人講緊當泛民,黃絲,毒果係外人。

你係咪黃絲?

係就係外人。唔好舵衰我地香港人。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-9-23 05:40 PM 發表

9唔搭8,

香港人講緊當泛民,黃絲,毒果係外人。

你係咪黃絲?

係就係外人。唔好舵衰我地香港人。
外人或自己人真係唔可以比人洗腦地判斷,要有獨立思考

連孫生與共慘黨都搞唔清自己都係外人,

孫文的前後矛盾
革命前:「滿人是外敵,欺壓我們漢人,我們要推翻滿清,奪回漢人自治!」
革命後:「滿族(等)是我們『中國』同胞,譲我來管治他們!」

有幾多港人認為共慘黨是自己人?

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 06:04 PM 發表

外人或自己人真係唔可以比人洗腦地判斷,要有獨立思考

連孫生與共慘黨都搞唔清自己都係外人,

孫文的前後矛盾
革命前:「滿人是外敵,欺壓我們漢人,我們要推翻滿清,奪回漢人自治!」
革命後:「滿族( ...
香港人只係當破壞香港嘅黃絲,泛民,毒果係外人。

因為受到佢地傷害太深。唔想佢走埋來。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]