• 瀏覽: 2,702
  • 回覆: 35
+2
引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 11:23 AM 發表

你試下叫林鄭在全港做一人一票公投,看看多少人讚成DQ啦,請不要用民意做理據,因為林鄭很多都係沒有得到真正民意,只係夾硬用惡法來闖關踩市民底線
既然要做咩野公投,即係你都唔知民意係企係邊一邊啦!咁就唔好老吹咩野民心背向啦!大大巴咁樣車落自己度過唔過癮呢!

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2017-9-23 08:52 AM 發表

睇下有幾多條廢柴出黎撐班DQ垃圾,咪知你所講既民心有幾多囉!連百分之一都冇!
佢所謂民心只代表少衆- 所謂泛民嘅心

引用:
原帖由 skytra 於 2017-9-23 11:30 AM 發表
樓主就是典型的戀殖
無知又自以為是

無腦果地以為你說的好對
是啊,大陸有核武,但又唔俾日本發展核武
好似說的好有道理

但稍有知識的人
是美國唔俾佢發展核武
知唔知有"美日安保絛約"
美國話保証要保護日 ...
佢地最緊要有得反, 那怕自認白痴

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 11:18 AM 發表

我講緊點燈呀,大陸連薩得都唔比南韓點燈,真是食相難看
當年古巴比蘇聯起導彈基地, 美國話要打核戰tim.

唔該你唔好咁幼稚啦.

日本如果要發展核武, 先搞掂日本人先. 一千萬人出黎示威都唔奇.
由今日開始, 教育洗腦三十年, 再發展核武, 或者得.

台灣係有過核武計劃, 不過美國唔支持 (唔支持既意思, 你敢發展, 我就由得大陸打你), 收左皮.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-9-23 10:27 PM 發表

當年古巴比蘇聯起導彈基地, 美國話要打核戰tim.

唔該你唔好咁幼稚啦.
薩德係防守性的

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-9-23 10:30 PM 發表
台灣係有過核武計劃, 不過美國唔支持 (唔支持既意思, 你敢發展, 我就由得大陸打你), 收左皮.
講呢d,薩德已經冇得駁啦

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-24 02:01 AM 發表

薩德係防守性的
你有無薩德D 數據? 無嘛. 咁你即係九吹la.

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-23 11:11 AM 發表

特朗普都話,no choice,  but totally destroy north korea.
美國要毀滅另一個主權國家。而北韓對美國什麼都沒有做的第三世界窮困國家。美國真的是名副其實的邪惡軸心國。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-9-24 08:50 PM 發表

美國要毀滅另一個主權國家。而北韓對美國什麼都沒有做的第三世界窮困國家。美國真的是名副其實的邪惡軸心國。
怎麼將說話掉轉來說呢?
是誰說要炸關島先?

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-24 09:12 PM 發表

怎麼將說話掉轉來說呢?
是誰說要炸關島先?
你果然係美帝打手。

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-24 09:12 PM 發表

怎麼將說話掉轉來說呢?
是誰說要炸關島先?
美國話要炸平北韓, 北韓唔話炸華盛頓, 已經比面.

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2017-9-24 09:27 PM 發表

美國話要炸平北韓, 北韓唔話炸華盛頓, 已經比面.
北韓在日本頭上放2粒,大家知咩意思啦
很多5毛為北韓講盡好說話

引用:
原帖由 watergame 於 2017-9-24 09:37 PM 發表

北韓在日本頭上放2粒,大家知咩意思啦
很多5毛為北韓講盡好說話
北韓下次唔射向日本, 射向關島好唔好? 但要射關島, 都係要飛過日本上空wor.
你當北韓係傻仔, 唔射日本, 唔通射俄羅斯同中國呀.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]