• 瀏覽: 1,620
  • 回覆: 17
一個不得民心的政權, 杯弓蛇影, 一見'獨立'就驚到屎滾尿流

引用:
原帖由 Super1 於 2017-9-21 06:48 PM 發表
一個不得民心的政權, 杯弓蛇影, 一見'獨立'就驚到屎滾尿流
啊?家下好明顯係你驚多啲嘍。你睇你,驚到政府未出手就嗌定先。正所謂“黃屍死都唔敢過羅湖橋”,未見官就喊定驚先。

溫馨提示:為免你嚇到瀨屎瀨尿,請隨身帶定幾包紙巾備用。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-9-21 06:57 PM 發表

啊?家下好明顯係你驚多啲嘍。你睇你,驚到政府未出手就嗌定先。正所謂“黃屍死都唔敢過羅湖橋”,未見官就喊定驚先。

溫馨提示:為免你嚇到瀨屎瀨尿,請隨身帶定幾包紙巾備用。
死剩把口

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2017-9-21 07:36 PM 發表

死剩把口
的確係。
港獨份子得把口,正廢柴,唔死都無用。

笨土廢黃除咗係度自J,  仲識做啲咩?

引用:
原帖由 Bloody_May 於 2017-9-21 07:36 PM 發表

死剩把口
乜你咁樣話你自己㗎😂😂

你可以繼續啦…😁😁

引用:
原帖由 TWSK73 於 2017-9-21 07:46 PM 發表
笨土廢黃除咗係度自J,  仲識做啲咩?
男屍冇J, 連自娛都做唔到

引用:

死剩把口
你哋就是名副其實死剩把口,有種就搞革命,不過你哋港獨打算死幾多人呢?

引用:
原帖由 Super1 於 2017-9-21 06:48 PM 發表
你講緊西班牙嘅加泰隆尼亞,好似話拘捕咗好多人同查封咗好多選票同單張喎

咪喺,西班牙政府又真係爭唔落嘅。

引用:
原帖由 衫哥 於 2017-9-21 07:59 PM 發表

男屍冇J, 連自娛都做唔到
白痴黃屎仔,講啲港毒大計聽下?

港獨好得民心?個個都話唔支持ga

引用:
原帖由 zfx12223129 於 2017-9-21 08:05 PM 發表

你哋就是名副其實死剩把口,有種就搞革命,不過你哋港獨打算死幾多人呢?
寫殘體字的又污染香討

黃絲廢青話無畏無懼,世紀謊言笑死人

引用:
原帖由 衫哥 於 2017-9-21 09:54 PM 發表

寫殘體字的又污染香討
你哋哩班洋奴狗應該用英文而唔是用中文。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]