• 瀏覽: 6,841
  • 回覆: 80
64大佐你都無BNO,肥撚爭咩嘢都唔關你事,你繼續匿埋你老母後面做你嘅鍵盤戰士吧啦

人地幫港人多條出路,咁都要萄提子酸,

都係果句,先要取消女漢奸一家的居英權,以平民憤

咪玩啦, 有可能嗎?
英國佬為左減少移民不惜代價脫歐, 然後收留你低等港豬

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-21 11:35 AM 發表
劉慧卿要求彭定康爭取現時手持BNO護照的港人有居英權,彭定康笑稱她高估了上議院的權力,但指下次辯論時會提出。

呢幾日U Hall所有人都好滾動,肥彭先係真心對香港人,林鄭只係戲子
你知唔知,早在1962年,英國已經唔要你班西奴啦,
昂九無極限。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-21 01:30 PM 發表

你收聲喇葡萄子
你唔撚記得我有BNO嗎?,係邊個葡萄邊個都未知,白痴雜種64傻kai仔

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-21 11:35 AM 發表
劉慧卿要求彭定康爭取現時手持BNO護照的港人有居英權,彭定康笑稱她高估了上議院的權力,但指下次辯論時會提出。

呢幾日U Hall所有人都好滾動,肥彭先係真心對香港人,林鄭只係戲子
講明冇乜作用嘅提案,咪即係狗噏。

引用:

彭定康笑稱她高估了上議院的權力,但指下次辯論時會提出。

呢句咩意思都睇吾明........除左話你廢重有咩好講.....

英國政客,廉價的口技。

好嘢,英國政府接收晒所有僕街黃屍狗過英國,香港就留返俾我地中國香港人啦!

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-21 07:51 PM 發表

呢d係我地英國人嘅家事,你收聲啦
香港人嘅事關乜鬼英國佬,你真係收聲就真

最重要係佢爭取期間,U仔都要爭取時間操好英語會話   

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]