• 瀏覽: 6,840
  • 回覆: 80
64 仔你係日本人定英國人.

唔洗廢話. show 本護照出黎睇下.

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-22 12:18 PM 發表

大陸違反一國兩制,英國有權收番香港,即是我地仲係英國人
回歸前英國都唔承認香港華人係英國人wor.

其實你知唔知架?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-22 07:35 PM 發表

成件事倒轉嚟講,根本只係鄧小平夾硬收番香港先至令香港人失去英國國藉
英國人早就唔承認香港人係英國人. 果時鄧小平仲比人鬥緊.

哈哈, 樓主奴性真係重到冇人有!
主人唔要你, 求奇講兩句氹下你, 你就出哂水.

連英國當地人喺英國都冇丁權呀!
呢個係香港原居民福利,你米幻想啦   
引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-22 07:19 PM 發表
Yes
BNO先至應該有丁權

引用:
原帖由 wilsonkf 於 22/9/2017 19:31 發表
64 仔你係日本人定英國人.

唔洗廢話. show 本護照出黎睇下.
係囉,我都想「欣賞」一下佢本 BNO,我嗰本都唔知放咗喺邊囉…

人地講吓都咁認真拎嚟打飛機,樓主真係好天真好傻,哈

完全唔明你講乜。

British National (Overseas) 係一個 status,而唔係一個人物。一個 status 又點會係真香港原居民呢?
引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-22 11:35 PM 發表
BNO先係真香港原居民,班新界佬只係大陸人

咁,彭定康係唔係會幫 BN (O) passport holder 爭取喺英國有丁權可以分地?
引用:
原帖由 highbury64 於 2017-9-22 07:19 PM 發表
Yes
BNO先至應該有丁權

支持,越快越好,走咗唔好返來中國香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]