• 瀏覽: 3,005
  • 回覆: 33
引用:
原帖由 AI2 於 2017-9-16 01:44 AM 發表
2002年《實施基本法第二十三條諮詢文件》清楚指出:「以發動戰爭、使用武力、威脅使用武力,或其他嚴重非法手段 - (一) 把中華人民共和國一部分從其主權中分離出去;或抗拒中央人民政府對中國一部分行使主權 的行為, ...
學你講法,咁樣係咪當然通過23條立法,就唔會有現在言論自由收窄

戇鳩!獨撚自特區成立就一直存在,正因為有獨撚搞局至會有招致人大反制,黃屍獨撚不要本末倒置!

引用:
原帖由 AI2 於 2017-9-16 01:44 AM 發表
2002年《實施基本法第二十三條諮詢文件》清楚指出:「以發動戰爭、使用武力、威脅使用武力,或其他嚴重非法手段 - (一) 把中華人民共和國一部分從其主權中分離出去;或抗拒中央人民政府對中國一部分行使主權 的行為, ...
但諷刺地,二十三條立法為何沒有通過?是誰令二十三條立法不能通過?
求仁得仁?

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-9-16 09:42 PM 發表
曾德成是求仁得仁

目下不也有年輕人因 反對 中共囯 殖民統治而坐牢嗎?
成班左仔。

沒有宣揚港獨思潮,社會失敗者黃屍群哪會對世界有倦戀.......

港獨漢奸 人人得以誅之

有病看醫生

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-9-16 02:21 AM 發表
泛民,黃絲,港獨狗種合力推到831政改,香港人冇得一人一票選特首。其實選不選特首其次。D人睇唔到冇得全面直選立法會全部議員才是大件事。所以泛民根本緊係中共B對。為中共保駕護航。
其實果次立法會投票明明係建制玩野要等埋發叔先通過唔到

你將個波推落泛民到好似唔係好合理...

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-9-16 02:21 AM 發表
泛民,黃絲,港獨狗種合力推到831政改,香港人冇得一人一票選特首。其實選不選特首其次。D人睇唔到冇得全面直選立法會全部議員才是大件事。所以泛民根本緊係中共B對。為中共保駕護航。

我地九龍人就睇下你地班桂枝仔點獨立。

看了歷史記錄都知道……共產黨那有承諾。
香港未獨立,

孫中山說了……尚未成功!

引用:
原帖由 mk0010553312 於 2017-9-16 11:57 PM 發表

自便啦!你把口係你個頭到。

沒有人大捌叄壹,那有港獨思潮。
基於中國貪腐賤,必須寬衣通商。

引用:
原帖由 20168 於 2017-9-17 09:53 AM 發表
沒有人大捌叄壹,那有港獨思潮。
基於中國貪腐賤,必須寬衣通商。
城邦論早D 定 831 早D 呀.

講野唔經大腦.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]