• 瀏覽: 1,465
  • 回覆: 14
用黃郁人語調讀.

都已經18歲啦,喺嘛,仲扮細路仔。屌,仔都可以生幾個啦!仲話系小孩子,系學生,知唔L知醜嘅,真係。
dllm,18歲喇,仲讀咗咁L多書做大學生,都應該知道是非啦,大是大非嘅嘢冇理由話唔知咖!唔L識用個腦去分辨是非嘅就去仆街啦。喺嘛!
dllm,18歲就要自己為自己嘅行為負責啦,唔L好日L日話自己系孩子,系學生,用嚟做擋箭牌,話人打壓,唔敢負責任。唔通大學生篤女,條女大咗肚話唔關佢事,話自己系學生,系孩子,話打壓學生就冇事啦!咪L咁天真啦!
做大學生就應該有大學生嘅風範,喺嘛!敢做唔敢當做條L大學生咩!仆街去做看更都冇人請啦!仆街。 dlllm,系,系我做嘅。要拉就拉,要鎖就鎖,鄒一下眉頭我就唔L系大學生。 咁先至系有風骨。咁先至對得起大學生個名。喺嘛!

死剩把爛口

條福佳都識講"借傷成毒",佢都認同港毒係一種毒啦!
咁毒已成喇,應該點呢?由得佢漫延?等將來鋸咗佢?還是等死??
都on L 99

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-9-14 08:43 AM 發表
用黃郁人語調讀.

都已經18歲啦,喺嘛,仲扮細路仔。屌,仔都可以生幾個啦!仲話系小孩子,系學生,知唔L知醜嘅,真係。
dllm,18歲喇,仲讀咗咁L多書做大學生,都應該知道是非啦,大是大非嘅嘢 ...
絕對認同, 大學生老強黃育蚊, 相信黃生都會原諒, 因為他是大學生!! 認為對的大學生, 可以行動了...

引用:
原帖由 Albert_Yip 於 2017-9-14 01:34 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=NYvGZV38enA

毓民真係鬧得好!
宣揚港獨者其心可誅!!!

癲狗黃教室, 合腦殘智障人士報讀, 費用全免, 只而需代為宣傳, 酬勞是不正常人類四方帽一頂

講得好!

好動聽

"台灣幫"好可能就係幕後推手  

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-9-14 08:43 AM 發表
用黃郁人語調讀.

dllm,18歲喇,仲讀咗咁L多書做大學生,都應該知道是非啦,大是大非嘅嘢 ...
你粗口爛舌想教人道德?!

引用:
原帖由 前輩 於 2017-9-16 08:07 PM 發表

你知道邊個係黃郁人嗎?

引用:
原帖由 前輩 於 2017-9-16 08:07 PM 發表

你呢句話同黃郁人講啦!

點會啊?明明係學牲會惡過學校喔,何來打壓?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]