• 瀏覽: 24,087
  • 回覆: 81
  • 追帖: 4
+9
柔弱的外表下藏匿著一顆狂野的心啊 ~~

除衫展現大自然

引用:
原帖由 dino0629 於 2017/9/13 05:48 發表
「吵架就脫衣服的女人現在愈來愈多,你看那些被警察開單的大媽就知道了,還有當場拉屎的!」
救命, 笑死我

大陸文明社會
日日都有人話要學習國內風氣

咁都得

引用:
原帖由 yipb1 於 2017-9-13 06:16 AM 發表
狗奴才睇見大陸負面
會吠架
涼血L見到大陸負面會扯旗潮次添,你到定勒

引用:
原帖由 lamqqq 於 2017-9-13 11:37 AM 發表
呢個女人下次一樣係咁做、而且會越黎越顛,你阻得幾多次?下次嬲的時候連隻"O"都送比人屌咁你點做?
約佢出嚟 插佢個咀囉
應該佢個口好厲

遮風擋乳,巧sweet啊

引用:
原帖由 dino0629 於 2017-9-13 05:48 AM 發表

【on.cc 東網專訊】內地網民近日瘋傳一段情侶吵架的影片,片中女子與男友吵架時候突然把衣服脫掉,其後更把胸圍脫掉,嚇得男子立即抱緊女友,用身體來擋住重點部位,防止女友走光。惟男友的「抱緊處理」並沒有平息 ...
大陸負面新聞,只要係真係怕咩報導出嚟。

好過毒果嗰啲報導就9成假1成作嘅

引用:
原帖由 dino0629 於 2017-9-13 05:48 AM 發表

【on.cc 東網專訊】內地網民近日瘋傳一段情侶吵架的影片,片中女子與男友吵架時候突然把衣服脫掉,其後更把胸圍脫掉,嚇得男子立即抱緊女友,用身體來擋住重點部位,防止女友走光。惟男友的「抱緊處理」並沒有平息 ...
有冇人記得有個香港女星喺蘭桂坊都玩嘢除底褲,佢男友要即刻包住佢

美國女星, 川普老婆脫衣, D人就話鬼婆好普通.
一到中國人咁樣, 就罪大惡極, 雙重標準.

都話內地啲女人好多都好得人驚架啦,唔信上多啲內地網就知無呃你。

都話內地啲女人好多都好得人驚架啦,唔信上多啲內地網就知無呃你。

奇人奇事

引用:
原帖由 catcat7 於 2017-9-13 07:16 AM 發表
大6 人甘鐘意除衫,大婆捉姦又系除人衫,家人啲女自己又鐘意除衫,真系好鐘意除衫。
唔通你每次沖涼都中意著住件衫?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]