• 瀏覽: 65,858
  • 回覆: 235
  • 追帖: 6
+7
自己衰咸濕,唔好怨前妻。

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2017-9-12 09:33 PM 發表

一千萬 加間屋 又唔係多, 抵玩啦⋯⋯ 冇錢唔玩唔洗死吧!
前文有講條女知佢痛腳,得閒就黎煩吓佢刦下佢,無底深潭。。

咁既女人,死者應臨死都為民除吓害先啦!仲死俠骨香嘛,扯埋隻害人精落地獄就差唔多。

囡囡質素唔錯

引用:
原帖由 港獨末路 於 2017-9-12 09:25 PM 發表

香港廢青唔死都無L用
你老母hi 係咪入錯樓,兩個都係大陸同胞喎

走私漏稅已經不對,還要讓女人知,一個字,蠢!

引用:
原帖由 iverion 於 2017-9-12 10:19 PM 發表

你老母hi 係咪入錯樓,兩個都係大陸同胞喎
可能係佢妹⋯⋯

rip

引用:
原帖由 tetrazolium 於 2017-9-12 10:26 PM 發表
走私漏稅已經不對,還要讓女人知,一個字,蠢!
訓係隔離既,佢有心知,好難避。

條女唔係黑寡婦托世都應該係螳螂精。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-9-12 10:06 PM 發表

前文有講條女知佢痛腳,得閒就黎煩吓佢刦下佢,無底深潭。。

咁既女人,死者應臨死都為民除吓害先啦!仲死俠骨香嘛,扯埋隻害人精落地獄就差唔多。
應該張佢D 淫片 放上網 任人睇!

引用:
原帖由 anish01 於 2017-9-12 07:59 PM 發表
呢D騙婚大陸好普遍, ㄧ般男仕或女仕經網站或婚姻介紹所途認識對方, 婚前要你大ㄧ筆禮金, 婚後要房產生意加名份, 之後離婚收ㄧ筆分手費, 我朋友細佬瀨咗呢樣野, 俾條女炸乾佢的錢離婚收場, 大陸假野 ...
中!
感情系北方佳麗揾錢嘅工具!

引用:
原帖由 edbe 於 2017-9-12 07:29 PM 發表
好毒
令我諗起一個香港前女主播
有線果件,睇個樣都知算死草

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2017-9-12 08:32 PM 發表

港女同你離婚,你一樣要比錢養架,咪傻啦
我識好多內地有子女失婚婦,離婚乜春都無,香港離婚要比贍養費,所以大6離婚率極高

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]